این هزینهها چیه از خودشون درآوردهاند. مسافرو باید بچپونی توی اتوبوس. توی بوفه پای بوفه . خدا را شکر که پای رکاب منسوخ شد. بعدش هم یک ترانه تعزیراتی بزاری و مخ همه را تلیت کنی و هر کس هم معترض بود داد و بیداد راه بیاندازی و ساکتشون کنی و یا چشم چشم بگی و کارتو ادامه بدی. مسافران را خسته و کوفته پیادشون کنی.
بنظرم تصمیم گیران شرکت ایران خودرو با مدیر عامل سازنده این اتوبوس صحبت کنه چطور این ماشین ها رو می سازند اما زیانده نیستند یه راهنمایی بگیرن بد نیست یا اینکه اینا چطور هم میخورن و هم می سازند و در نهایت هم زیان ده نمی شن
کلا در همه کشور های دنیا به جز چین و روسیه بدی میبینید اگه همین اتوبوس در ایران بود کلی تعریف میکردید هر کشور بدی و خوبی داره ولی شما فقط بدی های کشور های خارج رو میبینید و چشمتون رو روبه واقعیت های ایران بستید چرا؟ واقعا نمیدونم!
جواب مهدی چ،ا این سوال رو از خودت نميکني؟؟ چرا تو و امثال تو خوبیها و پیشرفتهای کشورت رو نمی بینی و اینقدر با خود زنی و خودتحقيري حال میکنید.بدبخت یک صندلی هستید. تمام اتوبوسهای ژاپن اینجوری نیستند و این اتوبوسها وی ای پی هستند و هر کسی هم توان دادن هزینه بليطش رو نداره. ما هم اتوبوس وی ای پی داریم که تک صندلی هست. حالا اینا از،صندلی هواپیما استفاده کردن و هزینه چند برابريشم میگیرن دیگه آه کشیدن داره. اما ژاپن این صندلی رو خودش ساخته. تو چی،ساختي؟؟ جز اینکه تمام عمر خودت و کشورت رو تحقیر کردی و هموطنانت رو و کل عمرت طلبکار آدم و عالم بودی چه غلطی،کردي؟؟ باز این مفلوک بقیه رو نصیحت میکنه ندید بدید بی عرضه.
حرمت برای انسانها قائل هستن نه مثل ایران که همش توهین به مسافر با اتوبوس از رده خارج و ناایمن و جاده های خطرناک و رانندگی خلاف قانون و نداشتن کمترین امکانات
اگر این خودرو در ایران تولید شده بود الان امثال مصی آمریکائی نژاد ، دادشان در می آمد ای وای بازهم بین مرد و زن دیوار کشیدند ، تفاوت جنسیتی قائل شدند و ....
کاربرا هذیون میگن یا ایرانی نیستن اتوبوس ایران پیما 50 سال پیش کجاس ؟ اون اتوبوس ک میگن حق تردد ندارن ، نسل جدید ولوو اسکانیا .. داخل کشور تردد دارن یعنی عمرتان ترمینال نرفتین یا آلبانی نشینید! اتوبوسهای Vip مارال اسکانیا صندلی هاش در حد همین اتوبوس ، فقط اون تعلق های دور صندلی نداره
متاسفانه در کشور ما به علت مدیریت آدم های نالایق، فاسد و از خدا بی خبر کارهای بزرگ به دست آدم های کوچک افتاد و همه چیز رو چاپیدن و هر چی سالم بود به فنا دادن. هیچ چیز از خدا پوشیده نیست بالاخره مجازات خواهند شد.