به گزارش مشرق، یکی از جاذبه های چشم نواز خرو در فصل برداشت آلو از باغ ها، سبدهای بزرگ و پرشماری است که با ترتیبی خاص و در کنار هم، برای تهیه خشکبار آلو، روی پشت بام خانه ها قرار گرفته اند. کشورهای هند، بنگلادش، پاکستان و امارات عربی متحده عمده مصرف کنندگان آلوی خشک «خرو» هستند و سالانه بیش از ۱۷۰۰ تن از تولیدات خشکباری آلو از این روستای کوچک به کشورهای مختلف صادر می شود.
خرو نام روستایی در نیشابور است؛ روستایی تاریخی با محلههایی قدیمی که «خروعلیا» و «خرو سفلی» نام دارند.