-
مسمومیت غذایی چگونه اتفاق میافتد
مسمومیت غذایی عبارت است از مجموعه اختلالاتی که در نتیجه خوردن غذاهای فاسد در بدن به وجود می آید.
-
فوق تخصص کلیه عنوان کرد؛
شایع ترین بیماری هایی که سلامت کلیه ها را تهدید میکنند
یک فوق تخصص بیماری های کلیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در خصوص سلامت کلیهها به گفتگو پرداخت.
-
چه کسانی در معرض دیابت هستند؟
یک فوق تخصص غدد و متابولیسم گفت: چاقی و زمینه ژنتیک از عوامل ابتلا به دیابت است.
-
فوق تخصص مراقبت های مادر و کودک عنوان کرد؛
چند درصد مادران دچار مسمومیت بارداری می شوند؟
فوق تخصص مراقبت های مادر و کودک، در خصوص بارداری زنان مبتلا به بیماری های کلیوی به گفتگو پرداخت.
-
بهترین زمان گرفتن فشار خون
متخصص قلب و عروق گفت: فشار خون بالا می تواند، زمینهساز بیماریهای عروق کرونر شود. فشار خون، کُشنده خاموش است و بیمار به دلیل بیعلامت بودن این بیماری متوجه بیماری خود نیست.
-
روشهایی برای کنترل قندخون
این روزها که به ایام عید نزدیک میشویم مصرف و هوس خوردن شیرینی بالا میرود؛ اگر میخواهید خوردن شیرینی را کنترل کنید مطلب زیر را بخوانید.
-
کدام ویتامین در پیشگیری از دیابت نقش دارد؟
بنا به گفته محققان، ۳۷۴ میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به پیشدیابت هستند و این یافتهها نشان میدهد که مصرف ویتامین D میتواند دیابت را حداقل در ۱۰ میلیون نفر از آنها به تأخیر بیندازد.
-
کرونا احتمال ابتلا به دیابت را افزایش میدهد
تحقیقات جدید هشدار می دهد که عفونت کووید خطر دیابت را افزایش می دهد.
-
درمان دیابت با این آجیل خوشمزه
مصرف روزانه بادام به مدت ۱۲هفته مقاومت به انسولین را کاهش می هد.
-
محققان مطرح می کنند؛
A۱C چیست و چه معنایی برای قلب شما دارد
وقتی سلامت قلب و عروق خود را در نظر می گیرید، ممکن است به کلسترول فکر کنید. همچنین مهم است که میزان A۱C خود را در نظر بگیرید.
-
بازتاب پیشرفتهای علمی ایران در رسانه و اندیشکدههای جهان
ایران به رغم مواجهه با چالشها و تحریمهای مختلف در طول سالها، پیشرفت چشمگیری در زمینه علم و فناوری داشته است.
-
ویتامین D سلاحی در مقابل دیابت نوع۲
تحقیقات جدید نشان می دهد مکملهای ویتامین D برای افراد مبتلا به پیش دیابت، ممکن است احتمال ابتلا به دیابت را کاهش دهد.
-
کاهش خطر دیابت با این نوشیدنی
براساس نتایج یک تحلیل جامع درباره ۱۹ مطالعه که وضعیت بیش از ۱ میلیون نفر از بزرگسالان را در ۸ کشور جهان بررسی کردهاند، مصرف چایهای سیاه، سبز یا اولانگ با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط است.
-
اگر قند خون دارید به این میوه لب نزنید
یک متخصص تغذیه روس میگوید، افراد مبتلا به دیابت و قند خون بالا هرگز این میوه را که در ادامه معرفی میکنیم، مصرف نکنند.
-
روش درست استفاده از زنجبیل
“زنجبیل” یک گیاه بسیار فوق العاده است که خواص و فواید آن بر روی سلامتی انسان باور نکردنی می باشد، همچنین یک گیاه بسیار عالی برای مقابله با سرطان است. با برنا همراه باشید تا در این باره بیشتر و بهتر بدانید.
-
درمان آنفولانزا با چند روش ساده خانگی
آنفولانزا ؛ یک بیماری عفونی و شبیه به سرماخوردگی است که در مواردی میتواند منجر به مرگ شود.
-
ورزشی که عمر را زیاد می کند
نتایج تحقیقات نشان میدهد هر گونه فعالیت بدنی که باعث عرق کردن شود و نفس را بند آورد، امید به زندگی و طول عمر را به میزان قابل توجهی افزایش میدهد.
-
دلیل سرگیجههای ناگهانی چیست؟
اولین باری که سرگیجه را تجربه می کنید ممکن است برایتان ناخوشایند و ترسناک باشد. احساس چرخش در سر یا احساس این که جهان دور سر شما می چرخد.
-
مصرف زیاد برنج چه عوارضی دارد؟
برنج حاوی کربوهیدراتهایی است که در واقع برابر با داشتن قند است. بنابراین مصرف مکرر برنج در مقادیر زیاد میتواند باعث ایجاد بیماری دیس شود.
-
معاون وزیر بهداشت عنوان کرد؛
سنگینی «چاقی» بر دوش نظام سلامت کشور
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: چاقی یکی از مهم ترین عوامل موثر بر افزایش بیماری زایی و افزایش بار مالی بر نظام سلامت و مرگ و میر است.
-
رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به چربی خون
به هیچ وجه نباید کلسترول را دست کم بگیرید، زیرا اگر میزان آن از حد نرمال بیشتر شود، یکی از عوامل خطر اصلی قلبی و عروقی خواهد بود.
-
فواید بینظیر «سماق» که از آن بی اطلاعید
خاصیت سماق در ممانعت از ترکیب گلوکز با مولکول های پروتئین های حیاتی بدن تا میزان ۸/۸ درصد باعث شده تا این گیاه برای بیماران مبتلا به دیابت، مفید تشخیص داده شود.
-
۱۰ نشانه برای اینکه مبتلا به قند خون هستید
بیماری قند خون به قاتل خاموش مشهور است. اگر این ۱۰ نشانه را در بدن خود میبینید، مبتلا به قند خون هستید.
-
اطلاعاتی مفید درباره ویتامین F و نقش آن در بدن
شاید تاکنون در مورد ویتامین F چیزی نشنیده باشید، اما بهتر است بدانید این ویتامین یکی از ویتامین های تازه شناخته شده است که در ادامه بیشتر با آن آشنا می شویم
-
مضرات خوردن چای با توت و خرما
مصرف توت و خرما در کنار چای باعث بالا رفتن قند و در نهایت دیابت میشود. متاسفانه برخی از مردم بر این باورند که مصرف توت یا خرما به جای قند می تواند از بالا رفتن میزان قند خون جلوگیری کند.
-
۹ مشکل و بیماری که دستها نشان میدهند
یکی از راههای تشخیص بیماری، دست ها و ناخن های شماست که گاهی با تغییر در شکل و رنگ و حالت آنها باید نگران شده و به سلامت خود مشکوک شوید.
-
چرا باید هر روز «دارچین»بخوریم؟
دارچین یکی از خوشمزهترین و سالمترین ادویههای روی کره زمین است و برای کاهش سردی و گرم شدن بدن و هضم موثر غذا مفید است؛ضمن اینکه مفرح و شادی بخش است.
-
چای دارچین جایگزینی برای داروی پنیسیلین
تحقیقات نشان میدهد که مصرف دارچین سبب جلوگیری از افزایش قند خون و کاهش سرعت تخلیه معده میشود.
-
سکته قلبی چگونه اتفاق میافتد
فلوشیپ آنژیوپلاستی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در خصوص سکته قلبی توضیحاتی ارائه داد.
-
چه کسانی بیشتر در خطر پوکی استخوان هستند؟
پوکی استخوان یک بیماری نامرئی محسوب میشود؛ چراکه تا زمانی که یک استخوان نشکند، علامتی از خود بروز نمیدهد.