به گزارش مشرق، سردار محمد شرفی درباره استفاده از کلانتریهای سیار در سطح کشور اظهار کرد: معاونت آماد و پشتیبانی پلیس پیشگیری با یکی از سازندگان خودرو در اصفهان قراردادی برای تهیه خودروهای کلانتریهای سیار دارد.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا افزود: هماکنون به لحاظ اعتبار موجود، ساخت 30 دستگاه کلانتری سیار را به این خودروساز سفارش دادهایم.
بیشتر بخوانید:
وی همچنین به هدفگذاری پلیس برای هوشمندسازی تمام ابعاد نیروی انتظامی در طی سه سال آینده اشاره و تصریح کرد: با هوشمندسازی پلیس در پی این هستیم در منطقه حرف نخست را بزنیم و در جهان نیز رقابت خوبی با سایر کشورها داشته باشیم.
تمام مکاتبات کلانتریها با پزشکی قانونی به صورت سیستمی انجام میشود
این مقام انتظامی متذکر شد: در برخی از موضوعات توفیقات خوبی داشتهایم؛ به طور مثال تمام مکاتبات پلیس پیشگیری با پزشکی قانونی صددرصد در سطح کشور عملیاتی شده و دیگر به صورت فیزیکی هیچ اقدامی انجام نمیدهیم و تمام استعلامات به صورت سیستمی انجام میشود.
شرفی ادامه داد: به جد به دنبال مبادله الکترونیکی پروندهها با قوهقضاییه هستیم، هماهنگیهای نهایی در این رابطه مانده است؛ دوستان در قوهقضاییه خواستند که به شبکه عدالت و سامانه ملی مرکز داده قوهقضاییه متصل شویم که فعلاً مقدورات در حد انتقال اطلاعات به صورت "وب سرویس" است.
رئیس پلیس پیشگیری ناجا خاطرنشان کرد: اکنون تبادل تمام پیوستهای یک پرونده به صورت صددرصدی به صورت الکترونیکی صورت نمیگیرد اما امیدواریم با تهیه تجهیزات سختافزاری و آموزش کارکنان تا پایان سال در بخشی از استانها بتوانیم صددرصد مکاتبات و پیوستهای پرونده را به صورت الکترونیکی با قوهقضاییه مبادله کنیم.
پلیس به دنبال تحقق بخشیدن پایش تصویری در محیط پیرامون کلانتریها
وی با اشاره به تجهیز تحتنظرگاههای کلانتریها و امکان پایش تصویری آنها گفت: امسال به دنبال این هستیم امکان پایش تصویری در محیط پیرامونی بخشی از کلانتریها محقق شود و مرکز پایش نیز به خود کلانتریها و فرماندهی انتظامی شهرستانها منتقل شود تا از نزدیک و میدانی بتوانند پایش مؤثری انجام دهند.