مبلغ دریافتی از زائران اربعین کجا هزینه می‌شود؟/ ۷ هزار تومان سهم هلال‌احمر

دبیر ستاد مرکزی اربعین با اشاره به اینکه زائران اربعین بدون توجه به فضاسازی‌ها در سامانه سماح‌ نام‌نویسی کنند، به تشریح هزینه‌های دریافتی از زائران در این سامانه پرداخت.

به گزارش مشرق، احمد محمدی‌فر، دبیر ستاد مرکزی اربعین حسینی با اشاره به هزینه‌های بیمه و خدمات درمانی در سامانه سماح اظهار داشت: بر اساس مصوبات ستاد مرکزی اربعین مقرر شد تمام زائران اربعین در سامانه سماح نام‌نویسی کنند.

وی به دلایل لزوم نام‌نویسی زائران اربعین در سامانه سماح اشاره کرد و گفت: ۷ هزار تومان به منظور ارائه خدمات درمانی برای هلال احمر مصوب شده است که این مبلغ برای تأمین بخشی از هزینه‌های هلال‌احمر که در عراق صورت می‌گیرد، پیش‌بینی شده است. این هزینه به درخواست جمعیت هلال‌احمر بوده و ستاد اربعین این مبلغ را به تصویب رسانده است. البته ناگفته نماند که این خدمات برای زائران رایگان است و تمام زائران می‌توانند از خدمات درمانی بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید:

برنامه حرکت قطارهای اربعین اعلام شد+جدول قیمت‌ها

محمدی‌فر با بیان اینکه خدمات بیمه‌ای نیز برای زائران پیش‌بینی شده است، خاطرنشان کرد: با وجود افزایش تعهدات بیمه‌گر، امسال افزایش هزینه بیمه نداشتیم و زائران با پرداخت ۱۵ هزار تومان در سامانه سماح زیرپوشش بیمه قرار می‌گیرند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر نحوه انتخاب بیمه‌گر برای زائران اربعین تصریح کرد: مناقصه برای انتخاب بیمه‌گر صورت گرفته و در نهایت بیمه ایران برای این منظور مورد پذیرش واقع شده است. پس تمام هزینه‌هایی که در سامانه سماح برای بیمه زائران اخذ می‌شود، به بیمه ایران تخصیص می‌یابد و سازمان حج و زیارت تنها مسؤول پیگیری و ثبت‌نام در سامانه سماح است.

دبیر ستاد مرکزی اربعین بابیان اینکه زائران حتما پیش از سفر اربعین خود را بیمه کنند، گفت: دلیل اصلی برای نام‌نویسی در سامانه سماح نیز بهره‌مندی زائران از خدمات بیمه‌ای است، چرا که سفر اربعین با سایر سفرها متفاوت است و خطرات احتمالی را باید مدنظر قرار داد، علاوه بر آن مرگ طبیعی نیز ممکن است اتفاق بیفتد، بر همین اساس از زائران تقاضا داریم برای راحتی خاطر خود و خانواده و بدون توجه به برخی فضاسازی‌ها در سامانه سماح نام‌نویسی کرده و از خدمات بیمه‌ای بهره‌مند شوند. مطمئن باشند که این هزینه‌ها برای سلامت خود زائران اخذ می‌شود.

وی با اشاره به نظارت بر خدمات بیمه‌ای نیز گفت: خدمات بیمه‌ای و بهداشتی مورد بررسی و نظارت قرار می‌گیرد و زائران نیز می‌توانند انتقادات و پیشنهادهای خود را به ما منتقل کنند. کارشناسان بیمه نیز در نقاط مختلف داخل خاک کشور و مسیر پیاده‌روی اربعین در عراق مستقر هستند تا به زائران خدمت کنند.

محمدی‌فر گفت: تعهدات بیمه ایران علاوه بر فوت و نقص عضو، انتقال بیماران به کشور به وسیله آمبولانس‌های مجهز در عراق است که امیدواریم تمام زائران اربعین در سلامت کامل به این سفر مشرف شده و به کشور بازگردند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۹
    4 3
    به عبارتی شش میلیون زائر داریم هر زائر 7000 تومان خدمات هلال احمر، می شه سهم هلال احمر 42 میلیارد تومان هر زائر 15000 تومان بیمه سهم بیمه هم می شه 90 میلیارد تومان یعنی 132 میلیارد. ایرانی ها از عراقی ها یاد بگیرد که از مبلغ 400هزار تومان ویزا به ازای هر زائر یعنی در مجموع دوهزار و چهارصد میلیارد تومان گذشتند. اونها مسلمون هستند یا سرگردنه گیرهای ایرانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدش هم حسین فریدون هم که در زندانه این پول قلمبه را کی "هاپولی" می کنند اونوقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    • تیمسار IR ۱۴:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۹
      3 1
      ایران تا حالا بالاتر از دو میلیون پانصد زائر نداشته دوم الان ترکیه ویزا ایرانی ها حذف کرده خیلی مسلمانه
  • IR ۱۵:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۹
    2 1
    بحث ترکیه از قدیم ویزا نمیگرفتن، منظور دولت عراق برای خاطر زایرین بی خیال پول ویزا ک پول هنگفتی میشه، تازه اونجا ن بازاری ها، ن هتل ،ن پزشکان، ن تاکسی ها از زایرین سواستفاده نمیکنن چند برابر قیمت، سال 94 برای زیارت رفتم مشهد و به خاطر غریبه بودن، کلی سواستفاده کردن، وای ب حال عراقی ها ک چند برابر میندازن بهشون، زرنگی نیس، حرامه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس