به گزارش مشرق، علي ربيعي در گفتوگو با فارس اضافه کرد: اين کارتها مانند کارت سوخت بنزين 400 توماني است که بايد عددي در کارت لحاظ شود، اما اين عدد بسيار بزرگ و مثلاً 500 ليتر است و 99.9 درصد مردم در ماه بيش از 200 ليتر مصرف نميکنند؛ البته ممکن است يک نفر در ماه بخواهد از 600 ليتر بنزين استفاده کند اما براي آن يک نفر کل سيستم را تغيير نميدهد.
معاون صنايع و انرژي ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت تصريح کرد: معني وجود 500 ليتر در آنها کارتهاي سهميه بندي نيست و اين مشابه همان چيزي است که در مورد LPG وجود دارد،چنانکه به اندازه مصرف متعارف تاکسيها بنزين تأمين مي شود و تاکسيها محدوديت دريافت LPG نداشتهاند.
وي با بيان اينکه کارتها براي مشخص شدن ميزان سوختگيري صادر شدهاند و رقم آنها به اندازه نياز مصرف کنندگان است، اظهار داشت: رقم اين کارت به معني محدوديت در مصرف LPG نيست و مصرف خودروهاي LPG سوز کاملاً تأمين ميشود.
ربيعي افزود: سهميهبندي در مواردي استفاده ميشود که محدوديت منابع وجود دارد و مصرف بايد محدود شود که در مورد LPG اين مسأله وجود ندارد.
وي تاکيد کرد: تصميمگيري در مورد نحوه ارائه سوخت مانند سهميهبندي و امثال آن بر عهده ستاد مديريت حملونقل و سوخت است.
معاون صنايع و انرژي ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت گفت: LPG سهميهبندي نشده است و بيش از نياز مصرف کنندگان به آنها ارائه ميشود، البته کارت سوخت براي LPG و CNG وجود دارد تا ميزان مصرف مشخص شود.