به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
محمد مهاجری سردبیر خبر آنلاین در توئیتر مدعی شد؛ «با انتخاب محمد دهقان (چهره سیاسی همراه با جبهه پایداری) به عضویت شورای نگهبان، دلم برای آقای کدخدایی میسوزد که دائماً باید قسم بخورد و تأکید کند که ترکیب شورای نگهبان جناحی نیست و افکار عمومی باور کنند».
بیشتر بخوانید:
حضورم در شورای نگهبان به کارآمدی قوه مقننه کمک میکند
اما برخلاف این ادعا، سایت خبر آنلاین در گزارشی مینویسد: برای سومینبار مجلس دهم آستینها را بالا زد و تکلیف سه عضو حقوقدان شورای نگهبان را برای شش سال مشخص کرد. «۲۳۰ رأی برای محمد دهقان، ۱۵۶ رأی برای هادی طحان نظیف و ۱۸۱ رأی برای صادقیمقدم»؛ اینها آرایی بود که از سوی ۲۵۴ نماینده مجلس دهم به ثبت رسید و این سه نفر را عازم ساختمان شورای نگهبان کرد.
خبر آنلاین با اشاره به ۲۳۰ رأی دهقان مینویسد: شاید اگر مجلس نهم بود این رأی هیچ تعجبی نداشت هرچه باشد مجلس نهم مجلسی یکدست اصولگرا بود و این رأی یک برگ تشویقی برای یک عضو فعال بود اما این میزان رأی در مجلس دهم که حداقل ۱۰۵ نماینده آن خود را تمامقد اصلاحطلب میدانند جای سوال است.
اگر تعداد سه فراکسیون سیاسی مجلس را در خوشبینانهترین حالت حدوداً ۱۰۰ نفر تصور کنیم، چه آنکه وزن مستقلین کمتر از این تعداد است، اما براساس همان حساب سرانگشتی، از ۲۳۰ رأی محمد دهقان مشخص است که حداقل نیمی از اعضای فراکسیون امید رأیشان را به نام محمد دهقان در گلدان انداختند.
جلال میرزایی یکی از اعضای فراکسیون امید بود که درباره انتخاب و رأی اصلاحطلبان به محمد دهقان به خبر آنلاین گفت: آنچه بیشتر مطرح بود بحث مجلس بود یعنی فارغ از مواضع آقای دهقان از اینجهت که ایشان یک همکار مجلسی بود و به امور مجلس و قانونگذاری آشنا است نمایندگان به او رأی دادند.
او ادامه داد: درست است که دهقان مواضع سیاسی متفاوتی با اصلاحطلبان دارد اما این تحلیل هم وجود داشت که استقلال رأی او میتواند در آینده مؤثر باشد.
یادآور میشود برخلاف ادعای سردبیر خبر آنلاین، محمد دهقان به هیچوجه «چهره سیاسی همراه جبهه پایداری» محسوب نمیشود.