به گزارش مشرق به نقل از فارس، حسين فدايي نماينده مجلس شوراي اسلامي شب گذشته در نشست هفتگي انصار حزبالله حضور يافت و به بحث و بررسي و تحليل مسائل روز پرداخت.
دبيرکل جمعيت ايثارگران در ابتدا به بررسي مسائل روز کشور پرداخت و گفت: ميتوان مسائل را از منظر ولايت مدارانه و آرمان خواهانه، نظام ظالم و مظلوم، جبهه استکبار و مستضعف و جبهه حق و باطل در مقايسه با يکديگر ارزيابي و تحليل وضعيت کرد.
*نظام سلطه، دشمنان، فتنه سبز، جريان فاسد قدرت طلب و اصحاب سکوت جريانهاي موجود جامعه
فدايي با اشاره به سرفصلهاي تحليل شرايط موجود گفت: در بررسي از منظر تهديدها، جرياني مترصد ضربه زدن و ايجاد ضرر و زيان و نظام هستند که در راس آن نظام سلطه به سرپرستي، کارگرداني و کارفرمايي آمريکا، انگليس و اسرائيل است.
وي ادامه داد: دشمناني که از ديرباز با نظام اسلامي، ارزشهاي الهي و اراده عمومي ملت ايران خصومت داشتند با هم متحد شدند تا به ايران ضربه بزنند.
نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينکه جريان بارز ديگر، جريان فتنه سبز است که بروز و ظهور آن پس از انتخابات 88 جلوهگر شد، تصريح کرد: با واکاوي ماهيت اين جريان روشن ميشود که برخيها اختلاف فکري با نظام اسلامي داشتند، برخيها در داخل نظام نفوذي بودند تا ضربه به نظام بزنند و برخيها نيز دچار حب دنيا و قدرت شده و وارد اردوگاه فتنه سبز شدند و با تشکيل جبههاي فتنهگر، بزرگترين خيانت را عليه نظام سامان دادند و مورد حمايت گروه نخست يعني نظام سلطه يعني دشمنان نظام اسلامي واقع شدند.
*جريان فاسد قدرتطلب با ظاهر اصولگرايي در حال شکلگيري است
وي در ادامه تحليل خود اظهارداشت: جريان ديگري با ظاهر اصولگرايي در حال شکلگيري است که باطن عملکرد آن، تيشه به ريشه اصولگرايي ميزند که بنده اسم آن را «جريان فاسد قدرتطلب» گذاشتهام.
فدايي افزود: رفتار اين جريان به گونهاي است که از امکانات عمومي براي تثبيت در قدرت سوءاستفاده کرده و با تحليلهاي انحرافي، حادثهسازي، بحرانسازي و مسئلهسازي ميکند و روحيه اباحهگري که از صفات جريان فتنه است را سرلوحه کار خود قرار داده و از برخي حمايتهاي مستقيم و غيرمستقيم استفاده ميکند اما رفتار ضداصولگرايي دارد.
*جريان «اصحاب ترديد و سکوت» در حوادث پس از انتخابات شک در جامعه ايجاد کرد
وي در ادامه جريان ديگر را «اصحاب ترديد و سکوت» عنوان کرد و گفت: اين جريان در حوادث پس از انتخابات بيشترين نقش خود را ايفا کرد و با سکوت خود، ترديد و شک در جامعه ايجاد کرد و اصحاب اين جريان در آنجايي که انقلاب نياز به فرياد داشت، سکوت کردند و با سکوت خود ايجاد شبهه و ترديد کردند.
دبيرکل جمعيت ايثارگران تصريح کرد: اختلافات کنوني که بين اصولگرايان و دولت و مجلس شکل ميگيرد اتفاقي معمولي نيست؛ عدهاي به دنبال اداره کردن آن هستند، عدهاي به دنبال اختلاف در ميان روحانيت هستند، عدهاي بناي ايجاد اختلاف در حوزههاي علميه را دارند و حتي به دنبال مطرح کردن مرجعيت در مقابل رهبري هستند.
وي در ادامه به يادآوري داستان آيت الله کاظم شريعتمداري اشاره کرد که دشمنان سياست مرجعتراشي در برابر حضرت امام(ره) يا حتي رهبرتراشي مقابل حضرت امام(ره) را پيگيري ميکردند.
اين نماينده مجلس با اشاره به تحليل دشمن از شرايط گفت: فشار از بيرون با اعمال تحريم، ايجاد نارضايتي و سياهنمايي از درون با توجه به شروع اجراي طرح بزرگ هدفمند کردن يارانهها و تبديل آن به فشار اجتماعي عليه دولت و نافرماني مدني از طراحيهاي دشمن است تا مردم را در مقابل دولت اسلامي قرار دهند.
فدايي ادامه داد: در اين سناريو، فشار برخي از عناصر درون نظام بر دولت نيز در دستور کار است که با اهداف و انگيزههاي خاصي ايجاد شده است و مشخصاً به اين سناريو کلي، فشار از ناحيه مجلس را نيز ميتوان اضافه کرد تا کمر دولت را بشکند.
نماينده مردم تهران در مجلس در ادامه بيان داشت: پمپاژ سياهنمايي، يأس و نااميدي در مردم، بحرانسازي و بحراني جلوه دادن مسائل داخلي کشور، شايعهپراکني و دروغپراکني، بياعتماد کردن مردم نسبت به نظام و حاکميت و پررنگ کردن نقاط ضعف، کم ارزش جلوه دادن نقاط قوت و موفقيتها از ديگر برنامههاي معاندان با نظام جمهوري اسلامي است.
وي با بيان اينکه اصل و ماهيت اين سناريو، ضربه زدن به نظام اسلامي و ولايت فقيه است، اظهارداشت: در تحليل نبايد همه اينها را در يک کاسه ديد؛ هر چند برآيند و نتيجه آنها بر عليه نظام مشترک است ولي در مديريت صحنه بايد به لايهبنديها دقت کرد؛ لذا افرادي که با ما اختلاف در مباني ندارند و فقط اختلاف رفتاري دارند را نبايد با دشمن اشتباه گرفت و آنها را به اردوگاه دشمن هدايت کرد و به همين دليل تا ميتوانيم بايد با آگاهسازي و روشنگري، آنها را به مسير اصلي و دولت بازگردانيم.
فدايي اضافه کرد: سياست جذب حداکثري و دفع حداقلي، سياست مستمر نظام جمهوري اسلامي از زمان حضرت امام (ره) تاکنون است اما بنا نيست آنهايي که به اردوگاه دشمن رفتند، از اين سياست سوءاستفاده کرده و بخواهند بعد از شکست در اهداف خود با چهره قهرمانانه بازگردند و خود را درون نظام جا کنند.
وي با بيان اينکه اين موضوع پذيرفتني نيست، گفت: چراکه بايد علامتهاي معين و مشخصي از آنها دريافت کنيم که از خيانتي که به نظام کردند، پشيمان هستند و خط فتنه را به صورت شفاف و روشن نفي و محکوم کنند و براي اعمال قانون چه در حق خود و چه در حق بستگان که در اين مسير به نظام خيانت کردند اعلام آمادگي کنند.
فدايي با بيان اينکه مشي ملت ايران، تبعيت محض از ولايت فقيه است، گفت: مردم ايران به هر کسي به اندازه خودش، وزن و جايگاه ميدهد و مسائل گوناگون را از يکديگر تفکيک ميکند و ملت ايران به برکت تبعيت از ولي امر مسلمين جهان توانست تا از فضاي غبارآلود و فتنه، قدرتمندانه و سربلند عبور کند.
اين نماينده مجلس بيان داشت: اين فتنه با برنامهريزي 12 ساله و به تعبيري 20 ساله، به روشي نرم و خزنده مباني نظام را هدف گرفته بودند که در مقطع حساس انتخابات 88 ظهور و بروز پيدا کرد لذا مردم با تبعيت از ولي فقيه توانستند با موفقيت از گردنه صعبالعبور فتنه عبور کنند.
وي افزود: ما رفتار، گفتار و حرکاتمان را با ولايت تنظيم ميکنيم و معيار ما رهنمود رهبر معظم انقلاب است و به طور جدي از افراط و تفريط پرهيز ميکنيم.
فدايي تاکيد کرد: خط مشخص و فصل تمايز نيروهاي وفادار به انقلاب و ولايت فقيه و نيروهاي ارزشي، عقلانيت، اعتدال، بصيرت و مجاهدت است چراکه فرد حزباللهي، ولايتمدار است و يک قدم جلوتر از رهبر معظم انقلاب بر نميدارد و پشت سر ايشان همواره آماده است.
*در صورت تصويب طرح نظارت مجلس، دست عناصر فاسد بيروني قطع ميشود
دبيرکل جمعيت ايثارگران در ادامه اين نشست در پاسخ به سوالي مبني بر لابيهاي پشت صحنه درخصوص طرح نظارت بر نمايندگان مجلس، گفت: گفتوگوي پشت صحنه را که منجر به رأي ميشود را لابي يا رايزني ميگويند که با هدف همراه کردن رأي ديگران با خود صورت ميگرد، اين کار ميتواند کارکردهاي مثبت و منفي داشته باشد و در اين ميان آنچه براي ما مذموم است اين است که اين رايزني از سوي جريان سياسي زاويهدار براي کسب قدرت باشد که هدف آن، مخدوش کردن ارزشها و اصول است.
فدايي افزود: اگر طرح نظارت تصويب شود، مجلس مصون از انحراف شده و سطح مجلس ارتقا پيدا ميکند و دست کساني که فاسدند و ميخواهند مجلس را به انحراف بکشانند رو ميشود؛ پس آن عناصر تلاش و لابي ميکنند که اين طرح اتفاق نيفتد و تصويب نشود.
اين نماينده مجلس تصريح کرد: اگر طرح نظارت تصويب شود، دست عناصر فاسد بيرون مجلس که توانستند با بعضيها که ممکن است به تعداد انگشتهاي دست هم نرسند، ارتباط برقرار کرده و فضايي را درست کنند که طرحها و لوايح که منافع عدهاي فرصتطلب را تأمين ميکند يا مضر براي منافع آنهاست، کوتاه خواهد شد.
وي در ادامه به ذکر مثالي پرداخت و گفت: اگر اين طرح تصويب شود و تعرفه واردات خودرو از 90 درصد به 70 درصد کاهش يابد، بعضي افراد واردکننده خودرو 20 درصد کمتر بايد پرداخت کنند و 20 درصد سود او افزايش پيدا ميکند و اگر اين قانون تصويب شود يک مرتبه چندصد ميليارد نصيب فرد، باند يا گروهي ميشود.
وي ادامه داد: لذا کسي که ميخواهد اين تخلف را انجام دهد، با ادبيات کارشناسانه و با ظاهري علمي و بستهبندي شده استدلالهايي را ارائه ميدهد که پشت صحنه ظاهر نشود و به بهانه ايجاد رقابت در صنعت خودرو، طرح را ارائه ميکند.
فدايي تاکيد کرد: رايزني با خط ربط سياسي و اقتصادي براي اغواي ديگران براي برخورداري از منافع باندي و گروهي مذموم است و اگر در مسير حق و وحدت و تأمين منافع عمومي در خط حفظ اصول و ارزشها باشد، وظيفه است.
فدايي در پاسخ به پرسشي در خصوص طرح نظارت بر نمايندگان مجلس با بيان ضربالمثلي که چاقو دسته خودش را نميبرد، گفت: من هنوز به اين جمعبندي نرسيدم که کساني که به يک فوريت رأي ندادند مخالف آن هستند؛ چراکه ممکن است دلايل متفاوتي موجب شود اين فوريت رأي نياورد، بنابراين نمايندگان بايد با بصيرت و جديت، عدم راي به يک فوريت اين طرح را جبران کنند.
اين نماينده مجلس گفت: نمايندگان مجلس بايد در نظارتپذيري پيشتاز باشند؛ چراکه رسيدگي به اموال و سفرهاي خارجي نمايندگان باعث شفاف شدن و ارتقاء شان و جايگاه نماينده مجلس ميشود.
*کارشکني در طرح هدفمند کردن يارانهها خيانت است
وي در پاسخ به پرسشي در خصوص اجراي طرح هدفمند کردن يارانهها و همکاري مجلس با دولت در اين خصوص گفت: اقتصاد کشور بيمار است و اين بيماري به مرحلهاي رسيده که به جراحي نياز دارد و همه مسئولان از گذشته بر اجراي اين طرح تأکيد داشتند.
اين نماينده مجلس اضافه کرد: اين جراحي بزرگ اقتصادي در کشور نيازمند همدلي و همراهي همگاني است و براي موفق شدن در اين عمل جراحي بايد دست به دست، آن را به جلو ببريم.
وي با تأکيد بر اينکه اگر کسي در مراحل انجام اين عمل، سنگاندازي و کارشکني کند خيانت کرده است، ادامه داد: هر کاري که لازم باشد براي کمک به دولت انجام ميدهيم و به فضل الهي اين طرح موفق خواهد شد.
*سفر رهبري به قم دشمنان ولايت را به وحشت انداخته است
فدايي در پاسخ به اين سوال که چرا جريان ضدانقلاب از سفر رهبر معظم انقلاب به قم وحشتزده هستند، پاسخ داد: در 10 سال اخير بعد از دوم خرداد 76 رفتار نظام سلطه نسبت به انقلاب و نظام، رفتار جديدي شد و آن بهرهگيري از جنگ رواني، جنگ نرم با کمک گرفتن از ابزار رسانه اي بود که اين روز به روز در حال گسترش است.
دبيرکل جمعيت ايثارگران ادامه داد: هر حادثهاي که منجر به تقويت نظام و محور و ستون آن يعني «ولايت فقيه»شود، دشمن به آن هجوم برده و با ايجاد شبهه و ترديد قصد مخدوش کردن آن را دارد، لذا امروز سفر رهبر معظم انقلاب بهانه اين کار آنها است و فردا ممکن است موضوع ديگري را بهانه قرار دهد.
نماينده مردم تهران در ادامه در پاسخ به سوالي درباره انتقاد به بعضي از ضعفهاي دولت، گفت: ضمن اينکه بايد نسبت به دولت و احيانا اشتباهات آن انتقاد کرد؛ اما اگر به زبان آوردن حرف حقي که زدن آن موجب سوءاستفاده و خوشحالي دشمن و اختلاف بين مومنين شود، گفتن آن حرام است.
وي در پاسخ به سوالي در خصوص نحوه رسيدگي مجلس به موضوع وقف دانشگاه آزاد در مجلس اينطور پاسخ داد: اينگونه ميگويند عدهاي از نمايندگان مدرک تحصيليشان را از دانشگاه آزاد گرفتهاند، اينگونه ميگويند که عدهاي از نمايندگان در دانشگاه آزاد تدريس ميکنند، اينگونه ميگويند که عدهاي از نمايندگان بستگانشان در دانشگاه آزاد هستند، اينگونه ميگويند که تعداد قليلي از نمايندگان در انتخابات از نعمات دانشگاه آزاد منتفع شدهاند، بنابراين اگر کسي وامدار کسي يا جايي شد دچار ملاحظهکاري ميشود.
وي ادامه داد: در عرصه سياسي نيز اگر کسي وامدار شد مسير حق را نميبيند در موضوع دانشگاه آزاد عوامل بيروني از جمله کانونهاي قدرت و سرعت نيز در اين موضوع نقش داشتهاند که اميدوارم نمايندگان متوجه شوند که جايگاه نمايندگي امانت مردم و حاصل خون شهدا و 1400سال مجاهدت است.
دبيرکل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي گفت: جرياني با ظاهر اصولگرايي در حال شکلگيري است که باطن عملکرد آن، تيشه به ريشه اصولگرايي ميزند و من اسم آن را «جريان فاسد قدرتطلب» ميگذارم.