کد خبر 9575
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۸۹ - ۱۱:۱۵

در کمپين امروز اوباما در شهر فيلادلفيا که بيشتر هواداران باراک اوباما در آن حضور داشتند ، کتابي توسط يکي از حاضران به سوي پرتاب شد ولي با خوش شانسي به او برخورد نکرد.

به گزارش مشرق به نقل از خبر، هنوز مشخصات شخص پرتاب کننده و يا انگيزه او از اين کار اعلام نشده است اما اين قضيه به خوبي ضعف ماموران امنيتي رييس جمهور آمريکا در حفاظت از جان او را نشان ميدهد .در اين برنامه همچنين مردي که کاملا لخت درمراسم حاضر شده بود دستگير شد ولي معلوم نيست که او همان پرتاب کننده کتاب بوده و يا به خاطر ظاهر زننده اش توسط پليس دستگير شد.اين اتفاق يادآور اقدام خبرنگار عراقي در کنفرانس خبري جورج بوش است که لنگه کفشهايش را به سوي رييس جمهورآمريکا پرتاب کرد اما با حرکت به موقع بوش به او برخورد نکرد.

اين اتفاق واکنش شديد رسانه هاي آمريکايي را به دنبال داشته و آنان اين سوال را مطرح کرده اند محافظاتي که قرار است مانع برخورد گلوله به اوباما شوند چطور اجازه داده اند يک کتاب از فاصله اندک به سوي رييس جمهور آمريکا پرتاب شودوقادر نبوده اند پس از پرتاب شدن اين کتاب واکنشي داشته باشند.کمپين امروز در فيلادلفيا براي جلب حمايت راي دهندگان د رانتخابات کنگره در سه هفته آينده بود و جوزف بايدن معاون اوباما او را دراين برنامه همراهي مي کرد.



منبع عکس: شبکه ايران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس