به گزارش مشرق به نقل از برنا، حسین نظری رئیس اتحادیه نانوایان تهران در خصوص برخی شکایات واصل شده از نانوایی ها درباره نرخ و کیفیت آرد گفت: واحدهای نانوایی در صورت مشاهده هر گونه تخلف در خصوص نرخ و کیفیت آرد میتوانند موارد را از طریق دفتر رسیدگی به شکایات این اتحادیه، اطلاع دهند.
نظری در خصوص نظارت بر عملکرد واحدهای صنفی نانوایی اظهار داشت: اتحادیه با هماهنگی شرکت بازرگانی دولتی، بازرگانی استان تهران و بازرسی و نظارت اصناف نظارت موثری را بر عملکرد اعضای تحت پوشش خود دارد و با هر گونه تخلف برخورد میکند.
رئیس اتحادیه نانوایان تهران با تاکید بر افزایش کیفیت نان بعد از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها تصریح کرد: با آزاد شدن خرید آرد توسط نانواییها و رقابتی شدن تولید و پخت نان شاهد افزایش کیفیت پخت نان بوده ایم زیرا هر نانوایی که اقدام به پخت نان با کیفیت نکند بازار تقاضا را از دست خواهد داد.
حسین نظری ساماندهی و یکسان سازی فعالیت اعضای تحت پوشش اتحادیه را مورد اشاره قرار داد و گفت: علاوه بر نظارت موثری که در جهت ساماندهی واحدهای بدون پروانه کسب صورت می گیرد ، واحدهایی که پروانه کسب سه ماهه از فرمانداری تهران دریافت کرداند نیز جهت تعیین تکلیف و دریافت پروانه کسب دایمی به اتحادیه فراخوانده شده اند.
وی همچنین افزود: اگر اقدامی از سوی صاحبان نانوایی صورت گیرد در اخطار سوم با آنان طبق ماده 27قانون نظام صنفی برخورد خواهد شد.
این فعال صنفی به متقاضیان دریافت پروانه توصیه کرد که قبل از سرمایه گذاری در این زمینه نسبت به آگاهی از ضوابط و مقررات دریافت پروانه کسب از طریق اتحادیه اقدام کنند.
نظری در خصوص نظارت بر عملکرد واحدهای صنفی نانوایی اظهار داشت: اتحادیه با هماهنگی شرکت بازرگانی دولتی، بازرگانی استان تهران و بازرسی و نظارت اصناف نظارت موثری را بر عملکرد اعضای تحت پوشش خود دارد و با هر گونه تخلف برخورد میکند.
رئیس اتحادیه نانوایان تهران با تاکید بر افزایش کیفیت نان بعد از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها تصریح کرد: با آزاد شدن خرید آرد توسط نانواییها و رقابتی شدن تولید و پخت نان شاهد افزایش کیفیت پخت نان بوده ایم زیرا هر نانوایی که اقدام به پخت نان با کیفیت نکند بازار تقاضا را از دست خواهد داد.
حسین نظری ساماندهی و یکسان سازی فعالیت اعضای تحت پوشش اتحادیه را مورد اشاره قرار داد و گفت: علاوه بر نظارت موثری که در جهت ساماندهی واحدهای بدون پروانه کسب صورت می گیرد ، واحدهایی که پروانه کسب سه ماهه از فرمانداری تهران دریافت کرداند نیز جهت تعیین تکلیف و دریافت پروانه کسب دایمی به اتحادیه فراخوانده شده اند.
وی همچنین افزود: اگر اقدامی از سوی صاحبان نانوایی صورت گیرد در اخطار سوم با آنان طبق ماده 27قانون نظام صنفی برخورد خواهد شد.
این فعال صنفی به متقاضیان دریافت پروانه توصیه کرد که قبل از سرمایه گذاری در این زمینه نسبت به آگاهی از ضوابط و مقررات دریافت پروانه کسب از طریق اتحادیه اقدام کنند.