کد خبر 954021
تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۰۶:۰۱
گوشت

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد، گوشت قرمز گوسفند و گوساله تا ۵۰ روز قابلیت نگهداری در فریزر را دارد.

به گزارش مشرق به نقل از دیلی میل، نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد، گوشت قرمز گوسفند و گوساله تا ۵۰ روز قابلیت نگهداری در فریزر را دارد.

پژوهشگران می‌گویند: برای هر ماده غذایی فریزری بهترین زمان مصرف، حداکثر تا قبل از رسیدن به نصف زمان مورد نظر برای نگهداری آن در فریزر است.

بیشتر بخوانید:

گوشت وارداتی چرا بالاتر از قیمت جهانی دست مردم می‌رسد؟

این مطالعه که توسط محققان توسط انجمن تولیدکنندگان گوشت انگلیس صورت گرفته تأکید می‌کند، بسته‌بندی‌های گوشت باید با دقت بیشتری انجام شود.

علاوه بر این، لازم است است نظارت بر فروشگاه‌ها بیشتر شود تا از تعویض تاریخ گوشت‌های بسته‌بندی شده جلوگیری به عمل آید.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • IR ۰۸:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
    3 2
    مشرق دراستانه ماه مبارک اینهمه فراوانی نعمت برکت الله بیاد مردم نیار ببهانهای مختلف.ازین دولت دلسوز خجالت بکش
  • IR ۰۹:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
    32 1
    شما گوشت بيار چشم ما يك روزه ميخوريم
  • IR ۰۹:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
    6 7
    این تیتر یعنی تشویق مردم به خرید بیشتر و احتکار گوشت.
  • ناشناس IR ۰۹:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
    15 1
    گوشت های برزیلی گاها تاریخ هشت ماه پیش است .علی برکت الله میدن به خورد ملت قهرمان
  • IR ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
    6 0
    گوشت قرمزم ارزوست
  • IR ۱۱:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
    4 0
    پشت سر خیلی از تحقیقات سرمایه بنیاد راکفلر هست. مثل توسعه تراریخته زیاد جدی نگیرید
  • IR ۱۱:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
    4 0
    پشت سر خیلی از تحقیقات سرمایه بنیاد راکفلر هست. مثل توسعه تراریخته زیاد جدی نگیرید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس