به گزارش مشرق، کارشناسان در جدیدترین پژوهشهای خود که در کنفرانس سالانه کالج آمریکایی قلب و عروق منتشر شده است به بررسی رژیمهای خوراکی به ویژه رژیم خوراکی کم کربوهیدرات در افراد پرداخته اند.
در این مطالعه دانشمندان اثرات
رژیم خوراکی دارای
کربو هیدرات کم را بر روی حدود ۱۳ هزار فرد مورد بررسی قرار داده اند.
بیشتر بخوانیم:
بیشتر افراد به ویژه بانوان برای کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام از رژیمهای خوراکی سخت استفاده میکنند. بررسیها نشان داده است داشتن رژیم خوراکی با کربو هیدرات کم میتواند زمینه ساز بروز اختلال در
ضربان قلب و به تدریج قرار گرفتن فرد در معرض بیماری هایی، مانندحمله قلبی و سکته مغزی شود.
کارشناسان دریافتند افرادی که درصد بالایی از کربو هیدرات در رژیم خوراکی خود را حذف میکنند به میزان قابل توجهی دچار مشکل هایی، چون ضربان قلب نامنظم و ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی میشوند.
این رژیم خوراکی به نام
KETO شناخته میشود و در آن فرد کربوهیدرات به میزان کم مصرف میکند و در عوض به میزان بالا چربی مصرف میکند.
در اثر این رژیم خوراکی بدن چربی درونی خود را برای تولید انرژی میسوزاند و به این ترتیب فرد دچار کاهش وزن میشود.
به گفته کارشناسان به تازگی ابتلای افراد به بیماریهای قلبی عروقی به شدت افزایش یاقته است. ضربان قلب نامنظم میتواند سبب احساس سرگیجه، نا آرامی و خستگی شود و به تدریج زمینه ساز ابتلای افراد به
نارسایی قلبی و
سکته مغزی میشود.
کارشناسان توصیه میکنند افراد با احتیاط از رژیم خوراکی KETO استفاده کنند، زیرا میتواند سبب آسیب به قلب آنها شود. یک احتمال افزایش ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی دراثر رژیم خوراکی کم کربوهیدرات مصرف کم برخی مواد خوراکی چون میوه، سبزیجات و غلات است.
این مواد غذایی اصلیترین خوراکیها برای کاهش التهاب در بدن است. ایجاد
التهاب در بدن میتواند زمینه ساز بروز ضربان نامنظم قلب و
فیبریلاسیون دهلیزی شود.
همچنین مصرف بیش از اندازه پروتئین و چربی به جای خوراکیهای غنی از کربوهیدرات میتواند سبب
استرس اکسیداتیو در بدن شود که در نهایت زمینه ساز فیبریلاسیون دهلیزی است.
کارشناسان به افراد به ویژه با سابقه بیماریهای قلبی یا اختلالهای عصبی توصیه میکنند در انتخاب رژیم خوراکی خود دقت کنند. مصرف مواد خوراکی سالم برای بدن به میزان کافی، انجام ورزش روزانه، نوشیدن مایعات از جمله آب و داشتن خواب کافی میتواند تناسب اندام مطلوب را بدون نیاز به گرفتن رژیمهای خوراکی سخت به وجود آورد.