به گزارش مشرق به نقل از تابناک، روز دوشنبه قرار است کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای بررسی اعمال تحریم هایی جدیدی علیه ایران گردهم آیند.
به گزارش «تابناک» ، در این جلسه موضوع تحریم ایران و مسدود کردن برخی از دارایی های ایران در دستور کار قرار خواهد گرفت . با این وجود خبر های منتشر شده حکایت از این دارد که هنوز اجماع کاملی بین این کشورها برای تحریم ایران به وجود نیامده است .
بر اساس این گزارش آلن ژوپه وزیر امور خارجه فرانسه اخیرا در اظهاراتی گفته که انتظار می رود توافق نهایی در مورد تحریم خرید نفت و مسدود کردن دارایی های بانک مرکزی ایران توسط اتحادیه اروپا در جلسه روز دوشنبه وزیران خارجه این اتحادیه حاصل شود.
بر این اساس به گفته دیپلمات های اروپایی اتحادیه اروپا همچنین محدودیت هایی را برای صادرات یا نقل و انتقال عمده طلا به ایران از طریق این اتحادیه در نظر خواهد گرفت. کشورهای عضو اتحادیه اروپا در حال حاضر درصدد جلب حمایت سوییس از این تحریم ها هستند چون بخشی از خرید طلای ایران در سالهای اخیر از سوییس بوده است.
همچنین اسامی تازه ای از افراد و نهادهایی ایرانی به فهرست تحریم ایران توسط اتحادیه اروپا اضافه خواهد شد و فهرست تازه روز سه شنبه منتشر می شود. احتمالا نام یک بانک ایرانی در فرانسه هم در فهرست تازه خواهد بود البته در مورد زمان شروع تحریم خرید نفت ایران هنوز اختلافاتی بین کشورهای اروپایی وجود دارد.
برخی کشورهای اروپایی خواستار مهلت سه تا هشت ماهه برای اجرای این تحریم بر ضد ایران هستند. منابع آگاه اروپایی اعلام کردند قرار است تحریم نفتی ایران به صورت آزمایشی به مدت سه ماه انجام شود.همچنین گفته می شود قرار است بخشی از دارایی های بانک مرکزی ایران در اروپا توقیف شود.
واکنش ایران چیست ؟
تا کنون هیچ یک از مقامات ایرانی به صورت رسمی واکنشی که دربردارنده اقدام عملی ایران دربرابر این تحریم های احتمالی باشد از خود نشان نداده است این مقامات در مورد واکنش خود در مورد مسدود کردن دارایی های ایران و اینکه تا کنون چه اقدامی برای حفاظت از این دارایی ها انجام داده اند ، سخنی نگفته اند .
در زمان حاضر که اروپا به دلیل بحران اقتصادی و تغییرات آب و هوایی در مورد تحریم نفت ایران با اجماع کامل همراه نیست ، به دنبال تعویق تحریم ایران به مدت چند ماه برای خلاص شدن از شرایط فعلی است تا به محض احیای دوباره تحریم کامل نفت و فشار به ایران را شدت بخشد.
آنچه مسلم است اینکه تحریم نفت ایران از سوی اتحادیه اروپا برای یک دوره کوتاه مدت در نظر گرفته شده است تا به همراه مسدود کردن دارایی های ایران از سوی اروپا و در بخشی هم در آمریکا فشارها به ایران به حدی برسد که در مذاکرات آتی ، غرب دست بالا را داشته باشد. طبیعی است که تحریم نفت ایران برای یک مدت طولانی هم به به بی ثباتی در بازار نفت و هم به آسیب به اقتصاد غرب منجر خواهد شد.
نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 1
- در انتظار بررسی: 0
- غیر قابل انتشار: 0
-
حامد ۰۰:۱۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۳0 0با قابلیتهای مدیریتی که از بعضی ها در داخل دیدن حتماً دنبال کار رو میگیرن.