کد خبر 92804
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۰ - ۱۷:۲۳

بحران مالی هم اکنون همه اتحادیه اروپا را فرا گرفته است و این بحران برای بسیاری از سران اروپایی، بسیار شدید و سخت شده است. به گزارش فارس، اعتراضات مردمی در اروپا همچنان ادامه دارد، مردم در رومانی و مجارستان با نیروهای پلیس درگیر شده‌اند و پرچم اتحادیه اروپا را به آتش کشیدند.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، یونان هنوز قلب بحران است و مردم نسبت به اخراج‌ کارمندان و تشدید بحران اعتراض دارند، روز گذشته منابع خبری گزارش‌هایی از تجمع چندهزار نفری در مقابل پارلمان یونان منتشر کردند که با دخالت پلیس به خشونت کشیده شد.
 
آتن هنوز نتوانسته است سطح بدهی‌اش را کاهش دهد. دولت یونان سال گذشته میلادی، ده هزار فرصت شغلی را حذف و از برنامه‌ها برای اخراج‌ بیش‌تر در سال ۲۰۱۲ خبر داد.
 
مردم در اسپانیا نیز به شدت به افزایش هزینه‌های حمل و نقل در کشورشان اعتراض دارند، مردم به این باورند که آنها مقصر بحران مالی جاری در کشور نیستند که اکنون هزینه آن را با طرح‌های ریاضتی و افزایش قیمت خدمات عمومی می‌پردازند.
 
مردم در مادرید با سردادن "من هزینه بحران شما را نمی‌پردازم" تاکید دارند که بانک داران و مقامات دولتی مسئول وضع کنونی هستند.
 
دولت انگلیس هم فشار خود را بر مردم کشور افزایش داده است، دولت دیوید کامرون پس از جنجال‌ افزایش هزینه‌ها در بخش آموزش این بار هزینه‌های حمایتی از معلولان و اقشار پائین را کاهش می‌دهد.
 
کامرون به بهانه یک میلیارد صرفه‌ جویی در هزینه‌ها این طرح را اجرا می‌کند و این در شرایطی است که اگر انگلیس نیروهای خود را از افغانستان خارج کند بیش از 5 برابر این هزینه را می‌تواند صرفه‌جویی کند.
 
 اوضاع در ایتالیا نیز همچنان بحرانی است و بسیاری این کشور را مهمترین تهدید برای بحران مالی اروپا به شمار می‌آورند. موسسه "فیچ راتینگ" اعلام کرده که برنامه استقراض دولت رم می‌ توانند منجر به ایجاد وضعیتی خطرناک شود و ایتالیا در خط مقدم بحران اروپا است.
 
ایتالیا بیش از 109 تریلیون یورو بدهکار است که 120 درصد تولید ناخالص داخلی این کشور است و حتی دولت این کشور هشدار داده در سال 2012 دچار بحران شدیدتری خواهد شد.
 
فرانسه و آلمان که غول‌های اتحادیه هستند و تلاش دارند اتحادیه را از بحران خارج کنند نیز وضعیت خوبی ندارند.
 
شورای اقتصادی- اجتماعی فرانسه گزارشی را منتشر کرد که در آن تاکید شده امروز بین 12 تا 15 میلیون در فقر زندگی می‌کنند.
 
سارکوزی رئیس جمهور فرانسه نیز وضعیت کنونی در اروپا را بحرانی بی‌سابقه نامید و اذعان کرد که برای خروج از بحران به دنبال راه جدیدی است. این اظهارات در شرایطی است که رتبه مالی فرانسه سقوط کرده است و موسسات اعتبار سنجی به طور رسمی این خبر را اعلام کرده‌اند.
 
بسیاری از ناظران نگران هستند که بحران فرانسه را نیز فرا بگیرد حتی این نگرانی درباره آلمان به عنوان موتور محرک اقتصاد اتحادیه اروپا نیز وجود دارد، اقتصادی که رشد آن اخیرا کند شده است.
 
نشست‌های پی در پی مرکل و سارکوزی هنوز نتیجه ملموس نداشتند و طرح فروش اوراق قرضه آلمان‌ها نیز با استقبال کمی مواجه شد تا اثبات شود شرایط سخت‌تر از وضعیتی است که به نظر می رسد.
 
روبرت اولدوز از کارشناسان مالی در گفت‌وگو با تلویزیون پرس تی وی وضعیت کنونی را اینگونه تشریح کرده، بحران هم اکنون همه اتحادیه اروپا را فرا گرفته است و این بحران برای بسیاری از سران اروپایی، بسیار شدید و سخت شده و در حال بدتر شدن است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس