کد خبر 915709
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۱

به گزارش مشرق، یک فعال رسانه ای در صفحه شخصی خود طی توییتی درباره خطر سرطان سینه در دبیرستان های دخترانه نوشت:

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۰
    11 15
    بعد از قضیه واکسن hpv و ورود وزیر بهداشت به موضوع و ماجرای بیست سی و ...پ حالا نوبت به بیمارکردن مردم با نان و غذاهای مثلا غنی شده است
  • IR ۱۴:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۰
    8 4
    وزیر بهداشت کلاهش را بالاتر بگذارد
  • IR ۱۴:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۰
    11 1
    به خانم هایی که قصد بارداری دارن وباردارن هم میدن.من که به توصیه طب سنتی نخوردم و۳تا بچه سالم دارم خدا رو شکر
  • سلام IR ۱۴:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۰
    0 2
    عمو جون اسید فولیک نیست و فرو سولفاته ، من نمیدونم چرا این دو رو با هم اشتباه میگیرن.اون چیزی هم که قرار بود به آرد اضافه بشه مکمل آهن بوده نه اسید فولیک.
  • IR ۱۵:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۰
    0 1
    Folate and Cancer Question:Printer Does folate play a role in preventing cancer? Answer: Folate is an essential B vitamin found in fruits, vegetables (especially dark green leafy vegetables), and legumes. Folate is needed for repairing cells, making DNA—the genetic instructions for the body, metabolizing amino acids—the building blocks of protein, and forming red and white blood cells. Folic acid is the supplemental form of folate. Folic acid is used in vitamin supplements, and since 1998, has been added to bread and other grain products in order to decrease the occurrence of neural tube defects in newborns. The association of folate to cancer is sometimes referred to as a “double-edged sword,” because of a complex relationship that depends on the dosage (amount taken) and timing of exposure to folate. In fact, laboratory studies have found that too little or too much folate may contribute to cancer. In humans, there is some evidence that foods containing folate protect against pancreatic, esophageal and colorectal cancer. However, after folic acid fortification in bread products, Americans were consuming more folate, in the form of folic acid, through food and supplements, causing concern among scientists about possible increased cancer rates, especially for colorectal cancer. However, studies looking at groups of people over time have found that people who take folic acid supplements do not have a higher risk of developing cancer, including colon cancer. On the positive side, they may have a reduced risk of a specific type of skin cancer, melanoma. Eating foods high in folate is an important part of a healthy diet. Dark green vegetables such as spinach, kale, broccoli, and romaine lettuce, as well as chicory, oranges, papaya, nuts, beans, and peas are particularly good sources of folate. These foods also contain high amounts of fiber, other vitamins, and minerals that are necessary for good health. Most processed grain products, such as bread, cereal, pasta
  • IR ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۰
    1 0
    نباید اجباری و سرخود به همه مواد غذایی مواد مجاز یا غیر مجاز وارد کنند. چون فرد صالح و مسلمان که دارای درک و تخصص و عدم وابستگی به خارج باشد وجود ندارد و احزاب سیاسی مختلف و وزرای ان گرایشهای مختلف به ملل دشمن و بیگانه دارند و ممکنه تروریست هم باشند. اگر فرد بیمار شد خودش برای درمان اقدام خواهد کرد.
  • DE ۰۱:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۹/۱۱
    0 2
    ایران کشور غنی سازیست حالا چه با سانتی روفوژ! چه با اسید فولیک.مخالفین برجام بدانند غنی سازی ادامه دارد ما سر امریکا کلاه گذاشتیم. علی برکت الله

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس