تمرکز آمریکایی‌ها بر سپاه قدس به خاطر توانمندی‌های این نیرو برای اجرای عملیات‌های ویژه بوده است. آنها می‌خواهند با هجمه به سپاه قدس این نیروها را محافظه‌کار و یا فشل کنند تا در نهایت توان این نیرو بالفعل نشود.

‌به گزارش مشرق ، مهدی محمدی کارشناس مسائل سیاسی شب گذشته در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری که به موضوع "ناکامی راهبرد نوین اطلاعاتی و امنیتی کاخ سفید علیه ایران" اختصاص داشت، طی سخنانی با طرح این سؤال که چرا آمریکایی‌ها برای مقابله با ایران استراتژی جدید نظامی- امنیتی را اتخاذ کرده‌اند، گفت: راهبرد جدید دولت اوباما نشان‌دهنده وضعیت امنیت ملی آمریکاست. اگر این سند راهبردی توجه کنیم، چندین موضوع مهم کشف خواهد شد که نشاندهنده ضعف امنیت ملی آمریکاست.

خلاصه صحبتهای دبیر سیاسی روزنامه کیهان را در زیر بخوانید :


*در راهبرد جدید دولت اوباما عملیات‌های اطلاعاتی در اولویت قرار گرفته است.

*دولت اوباما می‌گوید عملیات نظامی منطق خود را از دست داده است که به اعتقاد من این به دلیل منطق اقتصادی است.

*مردم آمریکا بر اجرای عملیات‌های خارجی نظامی حساس شده‌اند.

*کوچک شدن ارتش آمریکا چند پیام به جامعه جهانی دارد که از جمله آن کوچک اما مجهزتر شدن ارتش آمریکا است و دومی که آمریکایی‌ها به جای عملیات‌های نظامی به سراغ عملیات‌های اطلاعاتی خواهند رفت.

*ایران به عنوان منشاء ایدئولوژیک و چین به عنوان قدرت بزرگ اقتصادی هدف آمریکا در استراتژی جدید نظامی است.

*سرمایه‌گذاری آمریکا همواره بر عملیات نظامی بوده است و راهبرد عملیات اطلاعاتی مبتنی بر شبکه‌سازی باید باشد اما آمریکایی‌ها در این بخش موفق نبودند و بر همین اساس به دنبال اجرای عملیات‌های اطلاعاتی هستند.

*سرمایه‌گذاری ایران در بخش شبکه سازی موفق‌تر از آمریکا بوده است و اگر آمریکا بخواهد در خاورمیانه شبکه سازی کند، چندین سال طول خواهد کشید.

*تمرکز آمریکایی‌ها بر سپاه قدس به خاطر توانمندی‌های این نیرو برای اجرای عملیات‌های ویژه بوده است. آنها می‌خواهند با هجمه به سپاه قدس این نیروها را محافظه‌کار و یا فشل کنند تا در نهایت توان این نیرو بالفعل نشود.

* اگر بخواهیم برای عملیات روانی در ایران عددی را انتخاب کنیم، من می‌گویم نسبت عملیات‌های روانی 80 به 20 است.

*فضای فعلی آمریکا ناشی از احساس قدرت آمریکا نیست بلکه برگرفته از ضعف دولت آمریکاست. آمریکایی‌ها به لحاظ راهبردی تاکنون به اندازه امروز ضعیف نشده بودند.

*آمریکایی‌ها می‌خواهند در مقابل ادعاهای اسرائیلی‌ها مبنی بر کوتاهی دولت اوباما در مقابل ایران پاسخی برای گفتن داشته باشند. چرا که صهونیست‌ها تصورشان این است که آمریکا در مقابل ایران کوتاه آمده‌اند.

*آمریکایی‌ها می‌گویند اگر قرار باشد الگوی جدیدی به تحولات منطقه ارائه شود، نتیجه آن الگوی دموکراسی غربی نخواهد بود.

*آمریکایی‌ها به دنبال الگو کردن مدل ترکیه بودند که عمر این مدل تمام شد و اما امروز می‌خواهند وضعیت را در ایران به گونه‌ای بحرانی جلوه دهند تا خود ایرانی‌ها فکر الگو شدن را از سرشان بیرون کنند.

*نگاه آمریکایی‌ها این است که اگر انتخابات در ایران به درستی و همانگونه که مقام معظم رهبری می‌خواهد انجام شود، مدل انقلاب اسلامی تثبیت خواهد شد. لذا برای مقابله با تثبیت انقلاب دو سال است که برنامه‌ریزی می‌کنند تا بتوانند نسخه دیگری از فتنه 88 را برای انتخابات مجلس نهم طراحی کنند.

*اکبر گنجی می‌گوید مهم نیست نتیجه چه باشد و نتیجه هر چه باشد، تقلب شده است. می‌خواهند مثل فتنه 88 مردم را به خیابان بیاورند تا اگر پیروز شدند به بهانه جشن و یا شکست خوردند به بهانه تقلب.

* اکبر گنجی و شیرین عبادی در فرانسه جنبش سبز تشکیل دادند در حالی که باید گفت جنبش سبزی که در خارج از کشور باشد، به چه درد مردم ایران می‌خورد.

*افرادی چون امیرحسین جهانشاهی با مقامات رژیم صهیونیستی نشست و برخاست می‌کنند و فردی به نام محمد خاتمی پاسخ نمی‌دهد که چرا دوستانش با اسرائیلی‌ها نشست و برخاست می‌کند.

*فردی با رادیو فردا برای فعالیت رسانه‌ای تماس می‌گیرد اما بعد از گذشت 6 ماه قلم او تبدیل به سلاح می‌شود. لذا رسانه‌هایی چون بی بی سی و رادیو فردا بنگاه‌های تروریستی هستند.

*جریان ضد انقلاب می‌خواست 25 آذر نشستی را علیه ایران در فرانسه برگزار کند که موفق نشد و بنا دارد در بهمن ماه آتی این نشست را برگزار کند.

*نقطه کلیدی و مورد تفاهم جریان فتنه، جریان ضد انقلاب اپوزیسیون، سلطنت‌طلب و آمریکا و اسرائیل در مقابله با ایران، متوقف کردن ایران در یک پیچ استراتژیک است. که به موجب آن تمامی جریان‌ها اعم از ضد انقلاب، سلطنت طلب و اپوزیسیون را متحد کرده است.


*آمریکایی‌ها از اینکه ایران به یک قدرت غیر قابل مهار تبدیل شود، به شدت نگران هستند و رفتار امروز آنها دال بر این موضوع است.

* امروز جریان اصلاحات در بیرون کشور از معاون رئیس جمهور تا وزیر و معاون وزیر دارد. اما آمریکایی‌ها بارهای سنگینی را به دوش‌های نحیفی گذاشته‌اند و این اشتباه آنهاست.

*اشتباه آمریکا آنجاست که به گروه‌هایی تکیه کرده که دارای مشکلات مالی، اخلاقی و خانوادگی هستند این افراد ضعیف‌تر از آن هستند که به ایران مقتدر ضربه بزنند.

*آنها برای مقابله با احتمال بستن تنگه هرمز گفتند 14 میلیون بشکه نفت را برای یک ماه وارد بازار می‌کنیم. این در حالی است که اگر تنگه هرمز یک ماه و یک روز بسته شود آنها برنامه‌ای برای مقابله نخواهندداشت.

*اگر نفت تحریم شود ایران بازار آسیا را حفظ خواهد کرد همانطور که کره جنوبی میزان خرید نفت از ایران را افزایش داده است و در نهایت قیمت نفت گران خواهد شد و ایران درآمد خود را حفظ خواهد کرد.

*استراتژی جدید آمریکا برای مقابله با ایران تاثیرگذار نخواهد بود.

متن کامل خبر را از اینجا بخوانید.



نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • عمو ۱۴:۳۳ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۱
    0 0
    اگر بخواهیم برای عملیات روانی در ایران عددی را انتخاب کنیم، من می‌گویم نسبت عملیات‌های روانی 80 به 20 است. معنی این جمله رو فهمیدین ما رم بی خبر نذارین. مرده خلاصه کردنتونم
  • ناشناس ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۱
    0 0
    همه صلابت ایران به برکت خون شهداست اقای محمدی به علت سن کم شاید این موضوع را نمی توانی بیان کنی بگو به همت مجاهدان گمنام فی سبیل الله همتها صیاد شیرازیها چمرانها باکریها محمود کاوه ها علی قمی ها وهزاران شهید نام اشنا برای جهانیان الگو سازی شد واز دست امریکا وهیچ ظالم دیگری کاری بر نمی ایدوجنابعالی اگر می خواهی نشان دهی تحلیلگر سیاسی ماهری هستی که البته هستی ضد انقلاب وامریکا راگنده نگن .ببخشید قربان
  • ایمان زنگنه ۱۵:۴۵ - ۱۳۹۰/۱۰/۲۱
    0 0
    احسنت به اقا مهدی خدا حفظت کنه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس