مهمترین به گزارش مشرق به نقل از فارس، رضا تقیپور امروز در هفتمین سمپوزیوم بینالمللی روابط عمومی که در مرکز همایشهای بینالمللی برج میلاد تهران در حال برگزاری است، اظهار داشت: ارتباطات اصلی، همان ارتباطات انسانی و اجتماعی است و ارتباطاتی که در حوزه وزارت ارتباطات دنبال میکنیم یک ابزار در خدمت ارتباطات انسانی و اجتماعی است. اگرچه این ابزار امروز به حدی گسترده شده که تاثیرگذاری آن در مدیریت ارتباطات در حوزه علوم انسانی بسیار گسترده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: علوم مختلف در حال اجتماعی شدن هستند و در نهایت تمام علوم که یک طرف آن انسان است و انسان طبیعتا یک موجود مدنی است بنابر این اگر علوم بخواهند از حد مشخصی بیشتر وارد زندگی ما شوند باید که اجتماعی شوند.
تقیپور با بیان اینکه در گذشته ارتباطات محدود به پست، تلگراف و تلفن بود تصریح کرد: اما امروز این ارتباطات به حدی توسعه یافته که اجتماعی شدن علوم در آن قابل مشاهده است.
وی در ادامه با ارائه برخی از آمار مربوط به کاربران اینترنتی در گذشته و امروز اظهار داشت: به طور مثال در سال 1996 ما وبیک را با 45 میلیون کاربر داشتیم در حالی که در سال 2010 این رقم به 250 میلیون رسید که عامل اصلی این همه تغییر شگفت ظهور پدیده وب2 یا وب تعاملی بود چرا که در وضعیت قبل تولید کاربر بسیار محدود بود اما با ظهور وب2 حجم تولید محتوا توسط کاربران افزایش چشمگیری یافت.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر این نکته که امروز در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، اجتماعی شدن صورت گرفته است خاطرنشان کرد: در واقع این امر فرصت عالی را برای مدیران ارتباطات فراهم آورده است. در نوع مدیریت سنتی ارتباطات اجتماعی حجم اطلاعات مورد پردازش محدود بود اما امروز محدودیتی برای پردازش اطلاعات وجود ندارد.
تقیپور با بیان اینکه تکنولوژیهای نوین ارتباطات دارای جذابیت زیادی برای جذب مخاطبان هستند تصریح کرد: در سال 84 در ایران 6.8 میلیون مشترک موبایل داشتیم اما امروز 54 میلیون مشترک فعال داریم و 89 میلیون سیمکارت به فروش رفته است. امروز برای توسعه این شبکه لازم نیست شما به عنوان متولیان روابط عمومی سرمایهگذاری کنید چرا که این تکنولوژیها آنقدر جذاب است که مردم هزینههای آن را پرداخت میکنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه با اشاره به برنامه پنجم توسعه کشور گفت: در برنامه پنجم توسعه، ایجاد شبکه ملی اطلاعات را داریم که با ایجاد آن سه مشکل را در حوزه ارتباطات حل میکنیم. ۳ مشکل پهنای باند، هزینه و امنیت با ایجاد شبکه ملی اطلاعات حل میشود.
کد خبر 90550
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۲
- ۰ نظر
- چاپ
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از حل ۳ مشکل پهنای باند، هزینه و امنیت با ایجاد شبکه ملی اطلاعات خبر داد.