دكتر فاضلي با اعلام اين خبر در جشنواره تجليل از پژوهشگران برتر دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي كه عصر دوشنبه در دانشكده مكانيك اين دانشگاه برگزار شد، اظهار كرد: تمامي مقدمات پرتاب اين ماهواره فراهم شده و اميد مي‌رود مشابه پرتاب ماهواره‌هاي قبلي اين پرتاب نيز با موفقيت انجام شود.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از ایسنا، وي افزود: بر اساس نقشه جامع علمي كشور و سند چشم‌انداز، اجراي پروژه تربيت فضانورد و اعزام انسان به فضا، حمايت از طرح ساخت ماهواره‌هاي مخابراتي و پرتاب به وسيله ماهواره‌برهاي ملي از اهداف كشور در حوزه فضايي تعيين شده است كه دانشگاه صنعتي خواجه نصير هم در اجراي برخي از اين طرح‌ها مشاركت دارد.

رييس سازمان فضايي ايران همچنين از تأسيس و راه‌اندازي پژوهشگاه فضايي جديد در اين سازمان خبر داد و گفت: مسووليت اين پژوهشگاه كه با ادغام پژوهشگاه‌ هوافضاي وزارت علوم و پژوهشكده تحقيقات مهندسي جهاد كشاورزي راه‌اندازي شده به يكي از اعضاي هيات علمي دانشگاه صنعتي خواجه‌ نصير سپرده شده كه اميدواريم با راه‌اندازي اين پژوهشگاه فضايي جديد، اقدامات مؤثري را در حوزه فضايي شاهد باشيم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس