کد خبر 8860
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۸۹ - ۱۳:۰۹

نماينده صومعه سرا در مجلس از برگزاري جلسات مجلس بدون حضور تعداد کافي از نمايندگان براي رسميت جلسه انتقاد کرد.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، سيد کاظم دلخوش در جلسه امروز چهارشنبه مجلس پيش از ورود به بحث سئوال نماينده شازند از وزير ارشاد با اشاره به تعداد کم نمايندگان در جلسه اظهار داشت: اگر بررسي اين سئوال در نهايت منجر به راي گيري شود تعداد لازم براي راي گيري در صحن مجلس وجود ندارد.
وي با اشاره به لزوم حضور حد اقل 194 نماينده براي رسميت يافتن جلسات ، گفت: در حال حاضر تعداد نمايندگان حاضر در جلسه کافي نيست و جلسه رسميت ندارد.
شهاب الدين صدر که رياست جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به دلخوش گفت: ما درجلسات گذشته و هنگام طرح سئوال از وزيران اين تذکر را داشته ايم اما اگر بررسي سئوال منتج به راي گيري شود در صورت داشتن نصاب راي گيري انجام خواهد شد.
وي گفت: جلسات مجلس در زمان نطق ها نصاب خود را از دست مي دهد اما پس از پايان آن مجددا تعداد نمايندگان به نصاب لازم مي رسد. البته ممکن است در پايان بررسي سئوال، سئوال کننده نيازي به راي گيري مجلس نداشته باشد و از اظهارات وزير قانع شود.
صدر نايب رئيس مجلس زماني اين سخنان را گفت که جلسه مجلس با 180 نماينده اداره مي شد. اما طبق آيين نامه داخلي مجلس جلسات مجلس با 194 نفر از 290 نماينده مجلس رسميت مي يابد و مذاکرات مجلس در صورت نداشتن نصاب لازم رسميت نخواهد داشت و امکان راي گيري هم وجود ندارد.
محمود احمدي بيغش نماينده سئوال کننده از وزير ارشاد نيز در آغاز طرح سئوال خود خطاب به صدر تاکيد کرد: با کدام علم مي فرماييد که به تعداد نمايندگان براي طرح سئوال نياز نيست ،اين توهين به سئوال کننده است اگر من از پاسخ وزير قانع نشوم مجلس بايد راي گيري کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس