به گزارش مشرق به نقل از پرس تيوي، ارتش امريکا هشت هزار نفر نيروي نظامي خود به همراه ۱۴ فروند هواپيماي نظامي، ۱۲۵ فروند بالگرد و ۲۸ فروند هواپيماي بدون سرنشين را از عراق خارج نکرده است.
بر پايه اين گزارش، بخش عمده نيروهاي نظامي امريکا در منطقه کردستان عراق مستقر هستند.
نيروهاي خارج شده از عراق نيز در اردن، کويت و ساير کشورهاي جنوبي حوزه خليجفارس مستقر شدهاند و تنها تعداد اندکي از آنان به امريکا بازگشتهاند.
اين گزارش حاکي است، مناطق جديدي از خاک کويت در اختيار نظاميان امريکايي قرار گرفته و هزاران نفر نظاميان امريکا آنجا مستقر شدهاند.
صاحبنظران معتقدند، امريکا با هدف تهديد امنيت ايران، در کردستان عراق نيز نيرو مستقر کرده است.
گزارشها حاکي است، حدود دو هفته پيش نيز هياتي از مقامات نظامي و امنيتي امريکا با سران گروهک تروريستي کومله در سليمانيه عراق ديدار کردند.
يک ژنرال امريکايي که در کنسولگري امريکا در اربيل فعاليت ميکند، سرپرستي اين هيات را بر عهده داشت.
نظاميان امريکايي پيش از اين نيز با سران گروههاي تروريستي حزب کارگران کردستان (پکک) و حزب دموکرات کردستان عراق (پدک) ملاقاتهايي براي ايجاد ناامني و انجام عمليات تروريستي داشتهاند.
واشنگتن بر اساس توافق با بغداد، تا پايان سال ۲۰۱۱ بايد تمام نيروهاي نظامي خود را از عراق خارج کند و اين در حالي است که تنها ۳ روز تا پايان مهلت امريکا باقي مانده است.
واشنگتن با ادعاي نابودي تسليحات کشتار جمعي در دوره صدام حسين ديکتاتور پيشين عراق، در سال ۲۰۰۳ اين کشور را مورد تهاجم نظامي قرار داد و اين درحالي است که چنين تسليحاتي در اين کشور کشف نشد و با اين حال حضور نظامي واشنگتن همچنان ادامه يافت.