
بخشي از اين تصاوير، در بوستان ايران نصب شده است که اشراف کاملي بر سرزمينهاي اشغالي دارد براحتي از آنجا ميتوان تردد صهيونيستها را در شهرکهاي صهيونيستي مشاهده کرد.
در کنار تصاوير احمدي نژاد، پرچمهاي ايران و حزبالله لبنان نيز در گوشه و کنار مناطق جنوبي لبنان قابل مشاهده است.
اين در حالي است که بر اساس اعلام رسانههاي خبري نيروهاي امنيتي و نظامي رژيم صهيونيستي حضور گستردهاي در مرزهاي فلسطين اشغالي دارند و با به اهتزاز درآمدن اين تصاوير در نزديکي مرزهاي اين رژيم در مارون الرأس، کفرکلا و ساير مناطق به نظر ميرسد که آماده باش ميان نيروهاي اين رژيم اعلام شده است.
در همين راستا، خبرگزاري هاي بين المللي ديروز عکسي را از يک کارگر لبناني در حال شست و شوي پوستر احمدي نژاد منتشر کردند که بازتاب وسيعي در رسانه هاي جهان داشت.