به گزارش مشرق به نقل از العالم، براي نخستين بار سازمان خبرنگاران بدون مرز فهرستي از 10 منطقه كه خطرناكترين مناطق براي روزنامه نگاران به شمار مي آيند، تهيه كرد که نام بحرین نیز در آن دیده می شود.
در سال 2011 روزنامه نگاران و شهروندان الكترونيكي در 10 منطقه در معرض اقدامات خشونت آميز وحشتناك قرار گرفتند. اين مناطق شامل برخي شهرها و محله ها و استانها است، در اين مناطق آزادي رسانه ها آشكارا نقض شده است.
در مناطق 10 گانه اي كه خبرنگاران بدون مرز در فهرست خود آوردند، نظارت و كنترل بسيار شديد عليه رسانه ها و اقدامات خشونت آميز عليه آنهايي كه در راه آزادي و استقلال رسانه ها فعاليت مي كنند، اعمال مي شود.
مرکز حقوق بشر بحرین با اعلام این مطلب افزود: منامه پايتخت بحرين این روزها تظاهرات در تاييد دموكراسي و آزادی بیان ودرخواست مردم برای دستیابی به حقوق مشروع خود است.
گزارش خبرنگاران بدون مرز درباره وضعیت بحرین حاکی است: روزنامه نگاران خارجي از بحرین اخراج شدند و برخي ديگر مانند روزنامه نگاران داخلي در معرض تهديد و تعدری قرار گرفتند تا از پوشش رسانه اي بين المللي اخبار جلوگيري شود. روزنامه نگاران بحريني نيز بويژه عكاسان در معرض بازداشت چند ساعته و يا چندين هفته قرار گرفتند.
قبل از اينكه وضعيت فوق العاده از 15 مارس لغو شود، شكايتهاي قضايي متعددي در دادگاههاي نظامي مطرح شد. همچنان يك وبلاگ نويس در زندان در يك دادگاه استثنايي محكوم شد بدون آنكه پرونده اش در دادگاهي مدني مطرح شود.
بحرين نمونه بارزي از كنترل شديد بر رسانه با همدستي جامعه بين الملل به شمار مي آيد و جامعه بين الملل در مقابل اين اقدامات سكوت اختيار كرده است كه بهاي اين سكوت را سردبير يك روزنامه و يك شهروند الكترونيكي با جان خود پرداخت كردند.