کد خبر 86990
تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۰ - ۱۷:۱۶

فرمانده عملیات فرات در بغداد از استقرار ۳۱ هزار نیروی امنیتی برای تامین امنیت در ایام اربعین حسینی(ع) در کربلا خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از شبستان، سرلشگر عثمان الغانمی، فرمانده عملیات فرات در کنفرانس مطبوعاتی که برای بررسی برنامه امنیتی ویژه ایام اربعین حسینی(ع) برگزار شد، گفت: 31 هزار نیروی امنیتی ارتش و پلیس برای تامین امینت مراسم اربعین حسینی(ع) در راههای منتهی به کربلا و داخل این شهر مستقر شده اند.
الغانمی ادامه داد: نیروهای ارتش و پلیس با چهار گروه از وزارت دفاع، شش گروه از وزارت کشور تقویت می شوند و تعدادی از نیروهای اطلاعات به همراه دستگاه کشف مواد منفجره که به استان کربلا ارسال شده است، به این نیروها پیوسته اند.
فرمانده عملیات فرات با اشاره به دستگیری اعضای یک شبکه تروریستی که قصد اجرای حمله به عزاداران حسینی(ع) طی ایام اربعین در کربلا را داشتند، گفت: نیروهای امنیتی توانستند که یک گروه تروریستی را که درصدد اجرای اقدامات تروریستی علیه زایران در استان کربلا را داشته است، بازداشت کردند و ما درصدد متلاشی کردن این گروهک ها و دادن آنها به دست عدالت هستیم.
بنابر گزارش براثا، اربعین حسینی(ع) مصادف با نیمه ماه 2012 خواهد بود و در این روز مسلمانان عراقی و غیر عراقی هرساله مراسم عزاداری را برای سالار شهیدان اباعبدالله الحسین(ع) برگزار می کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس