
تيم منسجم و باثبات اصفهان، با دوري از حاشيهها توانسته درفوتبال ايران حرف اول را بزند و حضوري قدرتمند در آسيا داشته باشد. شاگردان منصور ابراهيم زاده مانند ليگ برتر در ليگ قهرمانان نيز با اراده و هوشمندانه پيش رفتند تا در جمع 4 تيم مرحله نيمه نهايي يک بار ديگر ايران به نماينده خود افتخار کند.
اين تيم براي رسيدن به اين مرحله پس ازهم گروهي با الاتحاد عربستان، بنيادکار ازبکستان و الوحده امارات، براي رسيدن به اين مرحله الوحده را در فولادشهر شکست داد و در دومين مسابقه با الاتحاد عربستان مساوي کرد و در خانه اين تيم را برد و بنياد کار راهم در بازي رفت و برگشت شکست داد.
شاگردان منصور ابراهيم زاده در مرحله يکهشتم نهايي ديگر نماينده کشورمان يعني مس کرمان را با تک گل کاسترو شکست دادند تا در يک چهارم نهايي حريف پوهانگ استيلرز، قهرمان دوره قبل از کره جنوبي باشند.
سبزپوشان نصف جهان مقابل حريف صاحب نام کره اي نيز با يک بازي حساب شده ابتدا در خانه 2 بر يک پيروز شدند و به لطف تساوي در بازي برگشت به ديدار نيمه نهايي صعود کردند.
حريف ذوب آهن در اين مرحله تيم سوم جدول ليگ عربستان يعني الهلال است که براي صعود الغرافه قطر را از پيش رو برداشت.
تيمي که با قهرماني در جام حذفي ايران تا نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا صعود کرده امروز بالاتر از نام هايي چون استقلال و پرسپوليس ايستاده و به تنهايي جاي خالي تيم هاي پر ادعا را پر کرده است.
ذوب آهن اين فرصت را دارد تا با حذف نماينده عربستان يک گام ديگر به قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا نزديک شود، جامي که 17 سال است فوتبال ايران در حسرت آن به سر مي برد.
بازي رفت ذوب آهن و الهلال 14 مهرماه در فولاد شهر و بازي برگشت، 28 مهر در عربستان برگزار ميشود.