به گزارش مشرق، خبرآنلاين به نقل از اينديپندنت نوشت: در اين تحقيقات ادعا شده است افرادي که به طور متوسط هر روز 10 دقيقه از تلفن همراه خود استفاده ميکنند با احتمال 70 درصد بيشتر به اين عارضه دچار ميشوند.
افرادي که از هر دو گوش خود استفاده ميکنند و افرادي که بيش از 4 سال است تلفن همراه دارند نيز ممکن است به اين عارضه دچار شوند.
اين يافتهها در نشريه طب محيطي و شغلي به چاپ رسيده است و ميتواند دليل افزايش تعداد افرادي که از شنيدن صداي زنگ يا وز وز شکايت دارند را توضيح دهد.
به نظر ميرسد انرژي ريزموجهايي است که از تلفنهاي همراه ساطع ميشوند در بروز اين عارضه موثر هستند.
دکتر هانس پيتر هاتر از دانشگاه وين در اتريش تحقيقي را روي 100 نفر که دچار عارضه وز وز گوش بودند و 100 نفر فرد سالم انجام داد.
او در اين باره گفت: با وجود اين که اين تحقيقات روي تعداد افراد کمي انجام شده است و نميتوان از دقيق بودن آنها اطمينان حاصل کرد، اما با اين حال به نظر ميرسد استفاده از تلفنهاي همراه نقش مهمي در اين ميان دارند.
نزديک به 5 ميليون نفر در بريتانيا به اين عارضه دچار ميشوند و مدتهاي طولاني صداهايي مانند زنگ يا صدايي با فرکانس بالا ميشنوند.
مهمترين دليل ابتلا به اين بيماري قرار گرفتن در معرض صداي بلند است. البته ابتلا به بعضي از بيماريهاي رواني يا فيزيکي مانند افسردگي يا آسيبهاي جسمي ميتوانند در ايجاد اين بيماري نقش داشته باشند.
آخرين تحقيقات نيز نشان ميدهد استفاده طولاني مدت از تلفن همراه نيز در اين ميان نقش مهمي دارند. تحقيقات بيشتر در اين زمينه ادامه دارد.
تحقيقات جديد نشان ميدهد افرادي که مرتبا از تلفن همراه استفاده ميکنند با احتمال بيشتري در گوش خود صداي زنگ يا وز وز ميشوند.