کد خبر 86494
تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۸

147 هكتار زمين واگذار شده به شركت اميرمنصور آريا در لرستان خلع يد و به بيت المال بازگردانده شد.

به گزارش مشرق،مدير كل بازرسي لرستان گفت: تيم مجرب و نفوذ ناپذير بازرسان اين اداره كل در روند انجام وظايف محوله با دست يافتن به سرنخ هايي موفق شدند با جمع آوري و بررسي مدارك مربوط به واگذاري 147 هكتار اراضي واگذار شده به يكي از شركت هاي وابسته به گروه اميرمنصور آريا به دليل ايرادهاي قانوني در واگذاري 157 هكتار موفق به خلع يد اين شركت از 147 هكتار از زمين هاي مذكور شدند.
عليرضا انصاري با بيان اين مطلب كه اراضي واگذار شده مذكور در سه شهر لرستان واقع است، گفت: در بروجرد 87 هكتار، دورود 50 هكتار و در ازنا نيز 10 هكتار زمين برخلاف قانون به شركت موصوف واگذار شده است.
وي گفت: اسناد مالكيت اراضي ياد شده، به نام شركت گروه آريا صادر شده كه به لحاظ ايرادات اساسي به نحوه واگذاري و عدم رعايت مقررات و ضوابط تامين حقوق دولت، نحوه واگذاري خلاف قانون تشخيص داده شده و مالكيت گروه موسوم به اميرمنصور آريا بر اراضي ياد شده، خلع شد.
مدير كل سازمان بازرسي لرستان گفت: براي رسيدگي به موارد مشابه در ساير شهرهاي لرستان اين سازمان مشغول انجام وظايف قانوني خويش است.
لازم به يادآوري است اراضي ياد شده از سال 87 در راستاي عنايت و سفارش مسئولان استا ن به گروه اميرمنصور آريا واگذار شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • سرباز خميني و خامنه اي ۱۴:۵۵ - ۱۳۹۰/۱۰/۰۲
    0 0
    اگرا رايحه خوش عدالت را قوه قضائيه در كشور بگستراند خدمتي بزرگ به نظام جمهوري اسلامي ايران كه خون بهاي هزارن شهيد گلگون كفن مي باشدكرده است، ما در عجبيم چرا ف ب يكي از مديران اصلي آريا منصور در شركت فولاد اهواز در سلامت كامل بر سر كارشان حضور دارند !!! آيا مي دانيد او يكي از اصلي ترين طراحان فروش فاينانس و رفاينانس مواد اوليه ( شمش ) بوده است ودر اين امر نقش اصلي را بازي مي كرده !

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس