کد خبر 85383
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۵

منابع خبری اعلام کردند که اتحادیه عرب به شروط دمشق برای امضای پروتکل ناظران عرب به سوریه تن داده است.

به گزارش  مشرق به نقل از فارس، منابع مطلع اعلام کردند که اتحادیه عرب با شروط دمشق برای اصلاح پروتکل اعزام ناظران به سوریه موافقت کرده است.
منابع آگاه در قاهره به پایگاه خبری شوکوماکو سوریه اعلام کردند که اتحادیه عرب با اصلاحیه‌هایی که دمشق از کمیته وزارتی خاص سوریه خواسته بود، موافقت کرده است.
اتحادیه عرب چندی پیش با تعلیق حضور سوریه در نشست‌های اتحادیه عرب از دمشق خواست پروتکلی را اعزام کند که این اتحادیه بر اساس آن، نزدیک به ۵۰۰ ناظر را که می‌توانست از هر کشوری ولو از کشورهای غربی باشد به سوریه اعزام کند.
دمشق در پاسخ از اتحادیه عرب خواست با خواسته‌های دمشق که شامل موارد ذیل بود موافقت کند. 1- کاهش ناظران از 500 نفر به 40 نفر. ۲- ناظران همه از کشورهای عربی باشند. ۳- هزینه این هیئت بر عهده دمشق نباشد. ۴- برای اعزام هیئت، با دولت دمشق هماهنگی حاصل شود.
روز گذشته نیز منابع نزدیک به نبیل العربی دبیر کل اتحادیه عرب اعلام کردند که رویکرد غالب در نشست امروز کمیته وزارتی اتحادیه عرب مخصوص حل بحران سوریه، موافقت با شروط و اصلاحاتی است که دمشق خواستار اعمال آن در پروتکل اعزام ناظران به سوریه بود.
قرار است نشست کمیته وزراتی اتحادیه عرب مخصوص سوریه، امروز برگزار شود.
منابع مطلع اعلام کردند که در صورتی که موافقت اتحادیه عرب با شروط دمشق، راه را برای لغو تحریم‌های اعمال شده در روزهای اخیر علیه دمشق، باز می‌کند و حتی سبب رفع تعلیق عضویت سوریه در نشست‌های اتحادیه عرب می‌شود.
سوریه پیش از این نیز تاکید کرده بود که یکی از شروط دمشق برای امضای پروتکل لغو تحریم‌های اعمال شده از طرف اتحادیه عرب بر سوریه است.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس