کد خبر 847791
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۲:۳۰
مواد شوینده

کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: از آنجا که بیشتر مواد شوینده از PH استاندارد برخوردار نیستند و موجب تحریکات پوستی می‌شوند، باید هنگام استفاده از این مواد از دستکش استفاده کرد.

به گزارش مشرق، حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: مهم‌ترین عامل بروز آسیب‌های تنفسی، به‌کارگیری مواد شوینده و جرم‌گیرها در غلظت بالا و نیز استفاده از آب داغ حین شست‌وشو است که تبخیر این مواد را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید:

۱۴ سموم خانگی که خانم ها هر روز استفاده می کنند

وی افزود: استفاده از ماسک هنگام مصرف شوینده‌های شیمیایی، وجود هواکش، بازگذاشتن پنجره‌ها و خارج شدن از محل حمام یا سرویس بهداشتی بعد از ریختن موادشوینده به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه و مراجعه دوباره جهت شست‌وشو می‌تواند تا حد زیادی از بروز عوارض جلوگیری کند.

این کارشناس بهداشت مواد غذایی عنوان کرد: از آنجا که بیشتر مواد شوینده از PH استاندارد برخوردار نیستند و موجب تحریکات پوستی می‌شوند، باید هنگام استفاده از این مواد از دستکش استفاده کرد.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس