کد خبر 847784
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۴:۳۰
فلفل قرمز و سفید و سیاه

بین فلفل های قرمز و سیاه و سفید، تفاوت هایی وجود دارد و هر کدام خواص گوناگونی دارند که بهتر است قبل از استفاده در وعده های غذایی تان، از تفاوت فلفل سیاه و قرمز و سفید با خبر شوید.

به گزارش مشرق، بر خلاف اینکه نام هر سه نوع مورد نام برده شده فلفل می باشد، اما خواص و کاربرد های آن ها یکسان نیست و متفاوت با یکدیگر هستند.

بیشتر بخوانید:

فلفل چه خواصی دارد؟

فلفل سفید

این گونه از فلفل، زمانی به دست می آید که پوست بیرونی دانه ها بر اثر تابش نور خورشید خشک و باز شود. دانه های سفید درون این پوست ها، فلفل سفید است.

فلفل سفید، عطر و طعم ماندگاری ندارد و پس از گذشت زمان به سرعت رایحه آن از بین خواهد رفت.

به دلیل رنگ سفید این فلفل، بهتر است در غذاهایی از آن استفاده کنید که بخواهید رنگ یک دستی داشته باشند و دانه های فلفل در آن مشخص نباشند؛ مانند تهیه سس سفید و یا پوره سیب زمینی.

فلفل سیاه

فراوان ترین نوع از فلفل که در دسترس می باشد، فلفل سیاه است. این فلفل به طور طبیعی از لایه بیرونی که توسط تابش نور خورشید به رنگ سیاه در آمده، به دست می آید.

عطر آن بسیار بیشتر از فلفل سفید است. همچنین ترکیب اجزای درون آن فواید زیادی برای سلامتی دارد. فلفل سیاه می تواند در مدت زمان طولانی تری تازه بماند، بدون اینکه از خاصیت و عطر و طعم آن کم شود. استفاده از فلفل سیاه به جای سفید در وعده های غذایی، به دلیل برتری عطر و ماندگاری بیشتر، رایج تر است.

فلفل قرمز

فرآیند ساخته شدن فلفل قرمز با دو گونه قبلی به کلی متفاوت است. این فلفل از ماده Capsicum موجود در فلفل های چیلی به دست می آید.

مواد موجود در فلفل های سفید و سیاه از نوع ماده Piperine است. حال آنکه در فلفل قرمز، این ماده متفاوت بوده و در واقع Capsicum می باشد.

هر ۳ نوع فلفل می توانند هم در خواص دارویی مفید باشند و هم در طعم بخشی به غذاها؛ اما فلفل قرمز در بحث آنتی اکسیدان ها و اثرات مفیدی که بر روی سلامت دارد، بسیار قدرتمندتر از دیگر انواع است. همچنین فلفل قرمز بسیار تندتر است و طبیعت گرم آن نیز بیشتر است.

منبع: جام جم آنلاین

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • US ۰۹:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۹
    6 0
    فلفل قرمز رقیق کننده خون است و در برخی گونه ها به حدی قویست که از بروز لخته و بروز سکته جلوگیری میکند
    • US ۲۲:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۹
      0 0
      البته حالا من یه چیزی گفتم، جو گیر نشین برین زیادی بخورین یا خون ریزی داخلی بکنین، یا حمله قلب. مقدار زیادش بدلیل افزایش فعالیت اعصاب سمپاتیک مم نه باعث بروز حمله قلبی بشه، اگه کوبیده فلفل قرمز رو با الکلهای چرب مثل گلیسرین قاطی کنید یا کرمش رو استفاده کنید، میشه برای درمان سطحی پزوریازیس، و درد عضلانی و روماتیسمی ازش استفاده کرد. همچنین ممکنه در تسکین دردهای ناشی زخمهای زونا هم موثر باشه.
  • IR ۱۱:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۹
    2 2
    مردی که با خوردن فلفل قرمز دچار خونریزی مغزی شد! خطر جدید فلفل قرمز

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس