در اين باره رئيس سازمان عفو بين الملل در خرداد ماه گذشته با ارائه گزارش سالانه خود در زمينه حقوق بشر گفت: سياست هاي آمريکا در مبارزه با تروريسم جهاني و تلاش براي ايجاد امنيت، به دور از هرگونه اصول است و نقض حقوق بشر در داخل و هتک اين حقوق و نيز چشم پوشي از نقض حقوق بشر در خارج، همچون استفاده از قدرت بي رويه در هر زمان و هر مکان، ضررهاي جبران ناپذيري به عدالت و آزادي در جهان وارد ساخته است و جهان را به محل نا امن و خطرناک تري نسبت به سابق تبديل کرده است.
به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران، واحد آمار دادگستري آمريکا به نشاني اينتر نتي " “bjs.ojp.usdoj.govدر سال 2009 نشان داد که حدود 25 درصد از قتل زنان در اين کشور در سال 2007 تا 2008 توسط زوج هاي آنان صورت گرفته در حالي که اين آمار براي مردان 4 درصد است.
به گزارش پايگاه خبري Now.org” “ در ايالات متحده زنان جوان کم درآمد در سنين بين 20 تا 24 سال بيشتر در معرض خشونت هاي خانگي و آزارهاي جنسي قرار دارند . و در هر 2 دقيقه 1 نفر قرباني تجاوز مي شود.
پايگاه خبري "Now.org" مستندات جالب ديگري نيز دارد.هر ساله 4.8 ميليون نفر زن در آمريکا مورد ضرب و شتم قرار مي گيرند.زنان جوان اقليت هاي مذهبي درمعرض خطر هاي ناشي از سو استفاده هاي جنسي يا ضرب و شتم هستند.از هر پنج دختر دانشجوي آمريکايي يک نفر مورد تجاوز قرار گرفته است و تنها کمتر از 5 درصد از اين موارد به پليس گزارش مي شود.
آمارها همچنان حکايت از عمق فاجعه در آمريکا دارند. به نوشته پايگاه خبري "آلترنت" در اين کشور هر شش دقيقه يک زن مورد سو استفاده جنسي قرار مي گيرد.در اين کشور هر پانزده ثانيه مورد ضرب و شتم گزارش شده است.
"بي بي سي" نيز در اين زمينه مي نويسد: تجاوز و تبعيض بزرگترين مشکل زنان سرباز آمريکايي است و يک سوم نظاميان مورد تجاوز قرار گرفته اند و بررسي ها نشان مي دهد 90 درصد از زنان موردتجاوز قرار مي گيرند که 90 درصد از آنان آن را گزارش نمي کنند.
زنان حتي از لحاظ وضعيت حقوقي نيز در شرايط نابرابري به سر مي برند .اکنون زنان آمريکايي به ازاي هر 7 دلار حقوق مردان تنها 77 سنت دريافت مي کنند.
پايگاه خبري "نيکدکاپيتاليسم" نوشته است که ميانگين دارايي زنان سفيد پوست بين سنين 36 تا 49 سال 42 هزار و 600دلار بوده در حالي که اين ميزان براي زنان رنگين پوست تنها 5 دلار است.
موسسه آمريکايي "اينترپرايز" با اشاره به تبعيض نژادي در مدارس آمريکايي و تنش هاي اخير در يک مدرسه واقع در ايالت فيلادلفيا اين سئوال را مطرح کرده که چگونه دولت اوباما پاسخگوي شکايت رسمي خشونت عليه آسيايي ها در يک دبيرستان واقع در فيلادلفيا خواهد بود؟
بنابراين گزارش، دانش آموزان آمريکايي، آسيايي ها را به طور مداوم با پرتاب کردن مواد غذايي و ضرب و شتم آن ها در مکانهاي عمومي نظير راهروها،کافه تريا، سرويس هاي بهداشتي و عمومي تحقير کرده اند .
جالب اينجاست که علي رغم انتشار اخبار و گزارش هاي معتبر، نه تنها سياستمداران کاخ سفيد به دنبال سرپوش گذاشتن بر حقايق مي باشند، بلکه خود را مدعيان اصلي حقوق بشر در دنيا مي دانند و مخالفين را سرزنش مي کنند.
"ويکيپديا" يا همان دائره المعارف آزاد نيز آمارهايي جالب را در زمينه هفت تير کشي يانکي ها در خود دارد.
"ويکيپديا" مي نويسد:خشونت از طريق اسلحه کانون مباحثات آمريکا شده است.اين عمل در مناطق فقير نشين آمريکا به شدت رواج دارد.در اين کشور شخصيت هاي سياسي چون جان اف کندي ،مارتين لوتر کينگ نيز قرباني اين نوع خشونت شده اند.استفاده از کوکايين و کراک از دلايل تاثيرگذار بر روان افراد استفاده کننده از اين ابزار براي ارتکاب جنايت گزارش شده است.
واحد آمار دادگستري آمريکا به نشاني "bjs.ojp.usdoj.gov" مي نويسد:67% آمريکايي ها حداقل يک بار دچار تخلفات سايبري شده اند .نزديک به شصت در صد بيش از يک بار مرتکب چنين تخلفي شده اند.در اين بين تجار مورد بيشترين حملات سايبري قرار گرفته اند.
اين پايگاه اطلاعاتي عنوان مي دارد:سو استفاده جنسي کارفرما از کارمند خود يا تن فروشي تجاري بين 46 درصد مي باشد.
در ادامه آمارهاي مستند اين پايگاه آمده است: 12%دانش آموزان پايه هاي 9 تا 12 دبيرستان اين ايالات متحده در سال 2008 به غارت اموال مدارس غير دولتي پرداختند.
در آمريکا تبعيض بر عليه اقليت هاي مذهبي بيداد مي کند و در اين ميان متاسفانه تبعيض بر عليه مسلمانان در رتبه اول قرار دارد. ايالات متحده که همواره خود رابه عنوان مهد آزادي معرفي کرده است و چنين وانمود مي کند که همواره ازحضور زنان، مذاهب و نژادهاي مختلف در نهادهاي مختلف اجتماعي استقبال مي نمايد اکنون دست به گريبان اين ديدگاه خود است و هميشه از نظر نابرابري نسبت به کشورهاي پيشرفته ديگر در سطح بالاتري قرار داشته است.
موسسه مطاعاتي "پيو" در اين زمينه مي نويسد:نه سال بعد ازماجراي يازده سپتامبر،مسلمانان آمريکا با بيشترين تبعيض در بين ديگر اقليت ها مواجه هستند.65 در صد آمريکايي ها دين اسلام را بسيار متفاوت با بقيه اديان مي دانند.
و سرانجام اين که در تاريخ 26 ماه مه سال جاري يک مسلمان آمريکايي نامه اي به "باراک اوباما" نوشت.دراين نامه که متن آن در پايگاه خبري lettertobarackobama.com”" موجود است، نويسنده عنوان مي دارد:در آمريکا اجراي فرايض مذهبي براي مسلمانان دشوار است و ما مورد حمله قرار مي گيريم.دين زيباي اسلام متاسفانه مورد خشونت در اين کشور قرار گرفته است.
من به شما مي گويم در هيچ جاي قرآن تبليغ اعمال تروريستي نشده است.مسلمانان اطراف من مي گويند که شما(اوباما) دشمن مسلمانان هستيد و براي همين به افغانستان حمله کرديد.نام شما در بين مسلمانان به شخص "منزجر از اسلام "معروف شده است.لطف کنيد مسلمانان را مانند بقيه اهالي اين کشور بدانيد.
مطالعه گزارش ها و آمارهاي مستند در سالهاي اخير به خصوص بررسي عملکرد حوادث پس از 11 سپتامبر نشان مي دهد که مقام هاي آمريکايي در موارد بسياري آزادي هاي مدني و اجتماعي و... را به نام حفظ امنيت کشور ناديده گرفته اند.