کد خبر 842160
تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۰
عبدالله گنجی توییتر

کنترل کیفیت به عهده سازمانی به نام"استاندارد ایران" است. سئوال این است که این سازمان کجای ساختار مدیریتی کشور است؟

به گزارش مشرق، «عبدالله گنجی» طی یادداشتی در کانال تلگرامی خود با اشاره به موضوع حمایت از کالای ایرانی و ضرورت کیفی شدن کالاهای تولید داخل به انتقاد از سازمان استاندارد پرداخت که در ادامه می خوانید.

وقتی از مردم ایران سئوال می کنید چرا کالای ایرانی  مصرف نمی کنید  اکثرا ضعف کیفیت را مطرح می کنند.

کنترل کیفیت به عهده سازمانی به نام"استاندارد ایران" است. سئوال این است که این سازمان کجای  ساختار مدیریتی کشور است؟ جایگاه ان کجاست؟ چقدر دیده  می شود؟


چقدر از بدنه کارشناسی برخوردار است؟ آیا آلودگی های رایج امروزه به تاییدات  آن  راه دارد؟


دولت و حاکمیت چقدر برای بررسی ماموریت آن  وقت می گذارند و به آن امید بسته اند؟

نظارت آن چه تاثیری بر کیفیت کالا در ایران داشته است؟

چرا اینقدر در حاشیه است؟  نه در مجلسی سؤالی  در باره ان می شود نه در شبکه‌های اجتماعی ذکری از آن  می شود و نه رسانه ملی به سراغش می رود؟

گویی این سازمان برای هیچ کس دغدغه نیست یا اهمیتی  ندارد؟ یا شاید همه فکر می کنند کارش درست است و سراغی از آن نمی گیرند؟

اما هر چه هست در ارتقا کالای ایرانی تاثیر ملموسی ندارد.بی کیفیت ترین کالاها به مهر آن زینت یافته اند اما کیفیتی یافت نمی شود

نتیجه اینکه اگر می خواهیم کالای ایرانی در اولویت مصرف مردم  قرار گیرد اول باید فکری به حال این سازمان کرد.باید به متن تولید باز گردد.باید پاسخگو شود.برآن نظارت شود و از حالت حاشیه ای و خلوتکده ای خارج شود.باید اسم آن  حجت آور برای کیفیت و اعتماد باشد. رمز استفاده از کالای ایرانی را در این سازمان باید پیدا کرد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 8
  • IR ۰۲:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۷
    19 2
    استاندارد ما استاندارد ندارد
  • IR ۰۴:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۷
    9 1
    متاسفانه سواد و درک درستی از استانداردو رابطه آن با کیفیت و یا سبک زندگی وجود ندارد. کشور ایران بدلیل عدم برخوداری از یک سیستم مالیاتی منسجم و کارآمد در زمره کشورهای جهان سومی محسوب میشود. این حقیر نداشتن یک سیستم استاندارد منسجم و کارآمد را مشخصه دیگری از کشورهای جهان سوم میدانم. چنین سیستمی الزاما تمام دولتی نیست. در برخی کشورها نیروهای مسلح و وزارتخانه های مختلف و نیز بخش خصوصی، سهم عمده ای در این زمینه دارند. متاسفانه کمکاری زیاد است.
  • IR ۰۷:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۷
    10 6
    شما معنای استاندارد را نمی دانید. در ایران به خطا استاندارد به معنای مرغوبیت معنا شده است که کاملا خطا است. استاندارد در صنعت دو معنا دارد اول رعایت حداقل های ایمنی و دوم ثبات کیفیت در طی سال های مختلف. مثلا استانداردهای جهانی ایزو را هم بنز آلمان دارد و هم ایران خودرو. اما بنز این استاندارد را دارد به این معنی که همه ساله بنز تولید می کند و ایران خودرو هم هم هر سال سمند تولید می کند. هر دو هم استاندارد دارند.
  • IR ۰۸:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۷
    16 0
    اصولا این سازمانهابرای اینکه کارایی لازم خودرابخواهندبه نحواحسن نشان دهندبایدساختارشان مستقل ازدولت باشند.
  • IR ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۷
    5 0
    سیب سلامت هم همینطور: بهترین دلیل بر عدم اعتماد بر این علامت این است که هم بر روی بطری پر ضرر نوشابه قرار دارد و هم بر روی پر منفعت ترین خوراکی دنیا یعنی عسل. پس نه به این علامت می توان اعتماد کرد و نه به سایر سازمان های بهداشتی مرتبط با آن.
  • IR ۱۷:۱۴ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۷
    4 0
    رفته گل استاندارد بچینه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس