کد خبر 841857
تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۳:۳۰
 سرکه

با استفاده از آب لیمو و سرکه بالزامیک، سرکه انگور و یا سرکه سیب می توانید عطر و طعم شورتری به غذا بدهید.

به گزارش مشرق، ترفندهای آشپزی مناسبی هم برای سالم سازی غذا وجود دارد، با استفاده از آب لیمو و سرکه بالزامیک، سرکه انگور و یا سرکه سیب می توانید عطر و طعم شورتری به غذا بدهید و از مصرف مقدار زیادی نمک دوری کنید. مطمئن شوید که سرکه در حال پخت غذا تبخیر شود.

منبع: میزان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • CA ۰۹:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۵
    1 1
    شما خودت برای نهار مثلا " از سرکه استفاده !!! میکنی" یا به غذات سرکه میزنی؟ به تخم مرغت نمک میزنی یا همرا ه با آن "از نمک استفاده!!! میکنی؟" با چاییت قند یا خرما یا هرچی... میخوری یا " از آنها استفاده!!!! میکنی؟" نون با پنیر میخوری یا استفاده ه ه ه !!!! میکنی؟!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس