کد خبر 833838
تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۵
کلسیم

قهوه در سراسر دنیا محبوبیت دارد اما آیا می‌دانید که در صورت رعایت نشدن مواردی خاص هنگام تهیه آن، آثار جبران‌ناپذیری برای بدن ایجاد می‌شود؟

به گزارش مشرق، قهوه یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی های دنیاست که علی‌رغم محبوبیت زیاد، بسیاری از مردمی که هر روز آن را مصرف می کنند، اطلاع چندانی از آن ندارند.

این نوشیدنی طبیعی نیز مانند بسیاری از خوراکی ها مضراتی دارد و باید در مصرف آن تعادل رعایت شود.

بیشتر بخوانید:

از کجا بفهمیم کمبود کلسیم داریم؟

۷ منبع غیرلبنیاتی برای تامین کلسیم بدن

کافئین زیاد در قهوه منجر به مشکلاتی برای سلامتی بدن می‌شود که از جمله آن می‌توان به فشار خون بالا، نرمی استخوان ها، اختلال در خواب و حتی زود رنجی و کج خلقی اشاره کرد.

به گفته «فرنک» استاد تغذیه در دانشگاه کالیفرنیا اکثر خانواده ها به دختران و پسران جوان خود قهوه را به عنوان یک نوشیدنی انرژی زا پیشنهاد می کنند.

این استاد تغذیه همچنین در خصوص کافئین موجود در قهوه می‌گوید: این ماده غذایی برای جوانان و نوجوانان در حال رشد بسیار خطرناک است زیرا کافئین, کلسیم مورد نیاز استخوان ها را از بین می برد و با مصرف هر ۱۷۰ گرم قهوه، پنج میلی گرم کلسیم در بدن از دست می رود.

اما خبر خوب این است که شما می توانید بعضی از این مواد مغذی از دست رفته را با اضافه کردن ۲ قاشق سوپخوری شیر به قهوه تان به بدن باز گردانید.

منبع: طبیب من

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس