کد خبر 83260
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۴

اين اثربخشي به دليل وجود اسيد چرب امگا 3 در ماهي است.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، متخصصان تغذيه با بررسي وضعيت ساختار مغز 260 فرد بزرگسال سالم به مدت 10 سال دريافتند: درصد كوچك شدن مغز و ابتلايش به بيماري آلزايمر در آن‌ دسته از افرادي كه به طور منظم ماهي مي‌خورده‌اند كم‌تر از ديگران بوده است.

اين اثربخشي به دليل وجود اسيد چرب امگا 3 در ماهي است.امگا 3 علاوه بر اين كه از زوال مغز جلوگيري مي‌كند سودهاي ديگري نيز براي جسم دارد.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس