کد خبر 82816
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۷

رییس سازمان پدافند غیرعامل اعلام کرد:اقدام بعدی توسعه مراكز سایبری در استان ها و در دستگاه های اجرایی و مناطق با اهمیت بالا است.

به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق، سردار غلامرضا جلالی  روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه دفاعی ایرنا افزود: قرارگاه دفاع سایبری برای مقابله با تهدیدها در كشور تشكیل شده است و در این قرارگاه موضوع های مربوط به این تهدیدها جمع بندی و پیگیری می شود.

وی در پاسخ به این سوال كه آیا سازمان پدافند غیرعامل پاسخگوی این تهدیدها است؟، اظهارداشت: سال گذشته با آمادگی كمتری كه نسبت به حملات سایبری داشتیم، توانستیم ویروس استاكس نت و سایر ویروس های اینترنتی را كشف و آنها را به طور كامل خنثی كنیم.

سردار جلالی خاطرنشان كرد: هرچند امروز از آمادگی بسیاری خوبی در مقابله با حملات سایبری برخوردار هستیم اما به دلیل این كه ویروس ها روز به روز توسعه پیدا می كنند باید متناسب با تهدیدهای روز این آمادگی افزایش یابد.

وی یادآور شد: هم اینك روزانه 55 هزار ویروس اینترنتی در دنیا تولید می شود كه به بخش های مختلف دسته بندی می شوند و ممكن است بخشی از آن در حوزه هایی وارد شود كه خیلی خطرناك است و ما باید این موضوع را بطور كامل دنبال كنیم.

رییس سازمان پدافند غیرعامل همچنین گفت: اقدامات این قرارگاه در مقابله با ویروس های قبلی نشان داد كه ار آمادگی بالایی برخوردار است و به خوبی می تواند به این تهدیدها پاسخ دهد.


 ساخت نرم افزارهای بومی در كشور

سردار جلالی با اشاره به این كه ساخت نرم افزارهای بومی در كشور در دستور كار است، گفت: سازمان پدافند غیرعامل به همراه وزارتخانه های دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، صنعت، معدن و تجارت و ارتباطات و فناوری اطلاعات در این زمینه برنامه مشتركی را در دست اجرا دارند.

وی خاطرنشان كرد: این مجموعه درنظر دارد با استفاده از ظرفیت های دانشگاهی، پژوهشی و شركت ها، نرم افزارهای پایه ای را در كشور به تولید بومی برسانند.

رییس سازمان پدافند غیرعامل با بیان این كه ظرفیت های بسیار خوبی در كشور وجود دارد، افزود: با استفاده از امكانات موجود توانسته ایم این نرم افزارها را تولید كنیم.

سردار جلالی تصریح كرد: برنامه اصلی ما در واقع بومی سازی نرم افزارهای پایه در این زمینه است كه امیدواریم به نتیجه نهایی دست یابیم.


 پدافند سایبری تقویت می شود

وی با تاكید بر این كه پدافند سایبری در كشور تقویت می شود،یادآور شد: دراین راستا نخستین گامی كه برداشته شد، تشكیل قرارگاه سایبری در سطح كشور و ملی بود كه اكنون سیاست ها در این زمینه ابلاغ شده است و در مرحله سازماندهی و اجرا است.

رییس سازمان پدافند غیرعامل افزود: وزارتخانه های صنعت،معدن و تجارت، ارتباطات و فناوری اطلاعات، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سازمان پدافند غیرعامل با یك هم افزایی داخلی سیاست گذاری و برنامه ریزی برای تولید نرم افزارهای بومی در كشور را آغاز می كنند.

سردار جلالی با بیان این كه سومین محور و فعالیت سازمان پدافند غیرعامل در این زمینه تولید سند ملی و راهبردی دفاع در حوزه سایبری است، ادامه داد: در حال حاضر مقدمات آن آماده شده است و امیدواریم كه با استفاده از جمع نخبگان كشور آن را جمع بندی و در مراجع ذیربط به تصویب برسانیم .

وی ضمن اظهارامیدواری برای آماده و نهایی شدن این سند ملی درسه ماه آینده گفت: اقدام بعدی توسعه مراكز سایبری در استان ها و در دستگاه های اجرایی و مناطق با اهمیت بالا است.

رییس سازمان پدافند غیرعامل افزود: هدف این است كه آنها بتوانند زیرساخت ها را از نظر تهدیدهای سایبری را پایش ودر صورت وقوع حوادث امدادرسانی كنند و همچنین شبكه را كنترل و مدیریت كنند.

سردار جلالی، گام بعدی را پایش تهدیدهای سایبری به طور جامع در همه دستگاه ها به شكل عادی عنوان كرد.

وی اظهارداشت: برنامه های دیگری همچون آموزش به صورت عمومی و تخصصی پیش بینی شده است و ایجاد رشته كارشناسی ارشد دفاع سایبری در حال نهایی است كه امیدواریم بزودی پذیرش دانشجو در این رشته آغاز شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس