آمريكا و متحدانش در جهان اسلام پنبه بر دهان مردم مي گذاشتند تا فرياد اعتراض آنان را در گلو خفه كنند و در غرب همين پنبه را در گوش ملت ها فرو مي كردند تا صداي يكديگر را نشنوند و با هم عليه يك درصد حاكم متحد نشوند، اما امروزه ملت هاي مسلمان پنبه ها را از دهان ها بيرون آورده و فرياد آزادي خواهي سر داده اند و در همان حال مردم در كشورهاي غربي پنبه ها را از گوش ها خارج كرده و با يكديگر عليه يك درصد حاكم متحد شده اند و اين همه از بركات انقلاب اسلامي در ايران است.

به گزارش مشرق به نقل از کیهان،حسين شريعتمداري مدير مسئول روزنامه كيهان، صبح پنج شنبه در همايش سراسري معاونان فرهنگي اجتماعي دانشگاه هاي كشور كه به همت معاونت فرهنگي اجتماعي وزارت علوم در دانشگاه تربيت مدرس تهران برپا شده بود گفت: انقلاب هاي اسلامي در منطقه و جنبش وال استريت كه امروزه سراسر آمريكا و اروپا را فرا گرفته است ريشه مشترك دارند و هر دو حركت از سوي توده هاي 99 درصدي عليه حاكميت هاي يك درصدي شكل گرفته اند. وي در ادامه افزود؛ وقتي خيزش هاي اسلامي در منطقه آغاز شد، آمريكا و متحدانش براي مديريت اين خيزش ها يك طرح سه محوري را به ميدان آوردند. اول؛ جلوگيري از فروپاشي ساختارها با پيشنهاد اصلاحات در چارچوب همان نظام هاي ديكتاتور. دوم؛ تلاش براي تحميل سكولاريسم به جاي اسلام و سوم؛ پيشگيري از مدل ايران اسلامي كه از سه دهه پيش بر آموزه هايي تاكيد ورزيده و به موفقيت رسيد كه امروزه ملت هاي مسلمان منطقه بر آن اصرار مي ورزند. شريعتمداري گفت: آمريكا و اتحاديه اروپا با وعده كمك هاي چند ده ميليارد دلاري كوشيدند مسير حركت را از تغيير در «ساختار» به «اصلاحات» منحرف كنند ولي ملت هاي مسلمان دقيقا مانند انقلاب اسلامي در ايران به چيزي غير از فروپاشي نظام ديكتاتوري حاكم رضايت نمي دادند و از سوي ديگر در همان هنگام موج سنگين بحران مالي و به قول «ديلي ميل» سونامي اقتصادي از راه رسيد و ابتدا منطقه دلار و سپس منطقه يورو را درنورديد.
وي گفت: تلاش آمريكا و متحدانش براي انحراف خيزش هاي اسلامي از دو قطبي اسلام و سكولاريسم به دوقطبي هاي شيعه و سني و عرب و عجم نيز به جايي نرسيد چرا كه ماهيت اسلامي خيزش ها نمي توانست با سكولاريسم همخواني داشته باشد. و هنگامي كه طيب اردوغان به نمايندگي از آمريكا مراجعه به سكولاريسم را براي حاكميت آينده مصر پيشنهاد كرد، با واكنش شديد مردم مصر روبرو شد تا آنجا كه در سفر به قاهره، مجبور شد حتي كنفرانس خبري از پيش اعلام شده خود را به خاطر ترس از واكنش خبرنگاران، لغو كند. شريعتمداري درباره پيشگيري از الگو شدن ايران اسلامي نيز گفت: اين الگو با توجه به ايستادگي 32 ساله ايران در مقابل دنياي استكبار و متحدان منطقه اي آنها، براي همگان شناخته شده و غيرقابل حذف بوده و هست. مدير مسئول كيهان در ادامه گفت:امروزه آمريكا و متحدانش با چند بحران بزرگ روبرو هستند. جنبش فراگير وال استريت كه آمريكا و متحدانش را با بحران مشروعيت روبرو كرده و محو نظام سرمايه داري را نشانه رفته است. بحران اقتصادي كه به سرعت تبديل به يك بحران استراتژيك شده است. بحران از دست دادن عقبه استراتژيك با سقوط ديكتاتورهاي دست نشانده منطقه. بحران ناشي از رودررويي با قطب قدرتمند اسلام به پرچمداري ايران اسلامي، بنابراين نتانياهو حق دارد كه بگويد به هر طرف نگاه مي كنم، خميني و خامنه اي را مي بينم.
مدير مسئول كيهان نتيجه گرفت كه امروزه در دو سوي اين چالش جهاني و به قول آقا در آستانه پيچ بزرگ تاريخي، آمريكا و متحدانش در يك سو و ايران اسلامي در سوي ديگر ايستاده است و گفت: با نگاه به اين تابلو مي توان حدس زد كه آمريكايي ها از پياده نظام داخلي خود چه انتظاري دارند. وي افزود: در اين ميدان اصلي ترين خطري كه دشمنان بيروني را تهديد مي كند، الگوي ايران اسلامي است بنابراين طبيعي است كه دنباله هاي داخلي آنها مخدوش كردن اين الگو را نشانه رفته باشند. مدير مسئول كيهان گفت: مدعيان اصلاحات و جريانات انحرافي اگرچه ظاهرا در پي ورود به مجلس نهم هستند ولي ورود به مجلس براي آنها هدف ثانويه است و آنان انتخابات را يك فرصت براي اعلام تقلب و مخدوش كردن مردم سالاري ديني كه نياز امروز آمريكا و متحدانش است تلقي مي كنند. وي افزود: سياه نمايي ها، حاشيه سازي ها و تفرقه افكني ها در كنار تلاش آنان براي ورود دوباره به نظام در همين راستا قابل ارزيابي است.
ادامه اين نشست به پرسش و پاسخ اختصاص داشت و شريعتمداري در پاسخ به سؤالي درباره حركت اخير روزنامه ايران گفت: اين روزنامه و خبرگزاري ايرنا بلندگوي حلقه انحرافي است و توضيح داد، نبايد تصور كرد كه حاشيه سازي هاي اين جريان براي تاثيرگذاري بر افكار عمومي است چرا كه مي دانند در ميان مردم جايي ندارند و افزود اين حاشيه سازي ها با هدف التهاب آفريني و ارائه الگوي مخدوش از ايران اسلامي يعني همان نياز دشمنان بيروني صورت مي پذيرد اگرچه ممكن است عوامل ميداني از اين هدف نهايي بي خبر باشند. آنها بعد از انتشار ويژه نامه خاتون، ويژه نامه ديگري بنام نهرواني ها تهيه كرده بودند كه از انتشار آن جلوگيري شد و اخيرا ويژه نامه اي با عنوان «دست هاي آلوده» را چاپ و آماده انتشار داشتند كه 180هزار نسخه آن توقيف شد. در اين ويژه نامه ها به طرز ناشيانه اي تلاش شده بود كه درباره عوامل فساد كلان 3هزار ميليارد توماني اخير، آدرس غلط داده شود.
مدير مسئول كيهان درباره نقش تركيه در برخورد با سوريه گفت: آقاي اردوغان با شركت در اردوكشي مشترك آمريكا، اتحاديه اروپا، اسرائيل و ديكتاتورهاي عرب عليه سوريه كه يكي از كشورهاي اصلي در محور مقاومت منطقه است، هويت واقعي خود را فاش كرد و امروزه در جبهه مقابل ملت هاي مسلمان و توده هاي عظيم مسلمانان تركيه قرار گرفته است.
مدير مسئول كيهان در پاسخ به پرسش ديگري، اقدام انقلابي دانشجويان عليه دولت انگليس را نشانه بيداري دانشجويان و خشم مقدس آنها دانست و به ماجراي اشغال سفارت ايران در لندن در سال 1359 اشاره كرد كه در جريان آن، دو تن از ديپلمات هاي ايراني به شهادت رسيدند و معاون اسكاتلنديارد بعد از بازنشستگي در خاطرات خود نوشت كه سفارت ايران خبر حمله را قبلا به وزارت خارجه انگليس و پليس لندن اطلاع داده بود ولي رئيس پليس لندن با مهاجمان كه از بعثي هاي عراق بودند همراهي كرد و حتي كشته شدن ديپلمات هاي ايراني با اشاره رئيس پليس لندن صورت گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس