به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از ايسنا، دکتر علي سعادت يار در خصوص راههاي پيشگيري از بيماري آنفلوانزا اظهار داشت: در صورت داشتن علايم شبه آنفلوانزا مثل تب، گلودرد، سرفه و سردرد به پزشك يا نزديكترين مركز بهداشتي درماني مراجعه کنيد.
وي ادامه داد: براي پيشگيري از بيماري آنفلوانزا دستهاي خود را مرتب با آب و صابون بشويد همچنين از لمس كردن چشمها، بيني و دهان خود خودداري كنيد.
وي با تاکيد بر اين مطلب که به منظور جلوگيري از ابتلا به بيماري آنفلوانزا از افراد دچار بيماري حداقل يك متر فاصله بگيريد، تصريح کرد: اشيايي مانند تلفن، صفحه كليد كامپيوتر، دستگيره درها هم مي توانند انتقال دهنده ويروس آنفلوانزا باشند و بهتر است از تميز بودن آنها مطمئن شد.
اين کارشناس يادآورشد: به منظور پيشگيري از بيماري آنفلوانزا از اسباب بازيهاي قابل شستشو براي كودكان استفاده شود.
دکتر سعادت يار با تاکيد بر کاهش حضور در مناطق شلوغ گفت: با باز كردن پنجرهها، دربها در فواصل مناسب در روز حداقل هر بار10 دقيقه به تهويه مناسب محل كار، محل زندگي و كلاس درس كمك كنيد.
وي استراحت كردن، نوشيدن مايعات، تغذيه مناسب و استفاده از استامينوفن به عنوان تب بر را بهترين راه درمان بيماري آنفلوانزا عنوان کرد و افزود: براي كاهش تب ناشي از آنفلوانزا فقط از استامينوفن به ميزان تجويز شده استفاده كنيد. بيماري آنفلوانزا از يك روز قبل از شروع علائم و تا 7 روز بعد از شروع علائم قابل سرايت است.
سعادت يار تاکيد کرد: به منظور پيشگيري از بيماري آنفلوانزا از دست دادن، بوسيدن و در آغوش گرفتن جداً خودداري شود. در هنگام عطسه و سرفه، بيني و دهان خود را با دستمال يكبار مصرف بپوشانيد و دستمال را به روش مناسب دفع كنيد.