ایکاش از عباس آقا از روحیات شخصیاش میپرسیدن و از برخوردش نسبت به پدر و مادرش و زن و بچه و برخوردش با مردم و...!. این رشد الکی نیست!. قطعاً ایشون جواب یه سری از اعمالش رو گرفته. قطعاً یک یا چندین کار خداپسندانۀ آنچنانی انجام داده که خداوند هم این دستمزد رو بهش داده.
موارد مشابه زیاد دیدم که خداوند به یکباره زندگیِ یکی از بندگانش رو زیر رو کرده. وقتی تحقیق کردم به همین نتیجه رسیدم که برخی از اعمال خیر و خدا پسندانه موجب این امر شده. سلامت و برقرار باشن انشاالله
به دوتا بندۀ خدایِ در راه مونده رحم کرده و راه داده به منزلش. و از اون بالاتر، با همه فقر و نداری، خالصانه، غذای خودشون رو داده به اون دو نفر گرسنه...!!! هرکسی اینکار رو نمیکنه!.
شاید ماجرای مش کاظم ساروقی رو همه شنیده باشید. کشاورز فقیر و بیسوادی که متوجه اهمیت پرداخت زکات شده بود، به دلیل عدم پرداخت آن، توسط صاحب زمینی که در اون کار میکرد کار خود را رها کرد!. پس از مدتی صاحب زمینی شد و نیمی از محصولات خود رو به فقرا میداد. خداوند هم وی رو که علاقه شدیدی به خواندن و حفظ قرآن داشت مورد رحمت خودش قرار داد و او را که سواد اکابر هم نداشت به حافظ قرآن مبدل کرد!!.
این عباس آقا برزگر هم قطعاً اهل خیر بوده که خداوند اینطوری تو کاسش گذاشته