کباب

در حالی که مسئولان بخش خصوصی از وجود گوشت گیاهی کیلویی ۷۰۰۰ تومانی و چلوکباب ۱۰۰۰ تومانی در بازار خبر داده بودند، وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید انواع گوشت خبری از این مساله ندارد.

به گزارش مشرق، چندی پیش رییس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپزندگان مشابه ضمن هشدار نسبت به مصرف اسانس‌ها و طعم‌دهنده‌های سرطان‌زا در واحدهای غیرمجاز، گفت: حتی دنبه و چربی کیلویی ۱۳ هزار تومان است حال چگونه می‌شود گوشتی به نام گیاهی و به اسم استاندارد و به قیمت ۷۰۰۰ تومان وارد بازار شود که با هر کیلوی آن می‌توان ۱۰ سیخ کباب تهیه کرد که با احتساب برنج هندی و ظرف یک‌بار مصرف غیراستاندارد در نهایت هزینه یک پرس چلوکباب حدود ۱۰۰۰ تومان می‌شود.

به گفته محمدی، عده‌ای این چلوکباب را به قیمت ۳۰۰۰ تومان می‌فروشند اما باید توجه داشت این نوع غذاها مشکلات و بیماری‌های متعددی می‌تواند برای مردم به همراه داشته باشد.

بنابراین مصرف‌کنندگان غذای بی‌کیفیت و ارزان خریداری نکنند و سراغ واحدهای بدون مجوز نروند، چرا که این نوع محیط‌ها به واسطه نبود نظارت روی کارشان، می‌توانند به هر شکلی کار کنند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که برخی مسئولان وزارت جهاد کشاورزی علی‌رغم پیگیری‌های متعدد حاضر به پاسخگویی در این زمینه نشدند.

اما محمدرضا ملاصالحی - رییس مرکز اصلاح نژاد دام وزارت جهاد کشاورزی - در این زمینه به گفت که احتمالا منظور از گوشت‌های گیاهی، کنجاله سویا باشد که سال‌هاست به عنوان جایگزین گوشت توسط برخی افراد که دچار بیماری‌های خاص هستند یا نمی‌خواهند به هر دلیلی گوشت قرمز مصرف کنند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی با بیان این‌که تولید گوشت گیاهی در کشور نداریم و هیچ اطلاعی در این زمینه در دسترس نیست، افزود: سوال اینجاست که چنین واحدهایی مجوز خود را از چه سازمان، نهاد و ارگانی می‌گیرند و چگونه می‌شود کنجاله سویا را در دمای بالا کباب کرد، چرا که این محصول اگر به عنوان گوشت گیاهی مدنظر باشد در حرارت تهیه کباب کوبیده نمی‌تواند دوام بیاورد و می‌سوزد.

در این میان مشخص نیست دستگاه‌های نظارتی کجا هستند و چرا هر روز در گوشه و کنار خیابان‌ها یک آشپزخانه سنتی یا رستوران راه می‌افتد و اساسا چه نوع گوشتی به عنوان ماده اولیه تولید این کبابی‌های غیرمجاز مورد استفاده قرار می‌گیرد؟

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • مانترا IR ۰۹:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۸
    42 0
    (چگونه می‌شود کنجاله سویا را در دمای بالا کباب کرد، چرا که این محصول اگر به عنوان گوشت گیاهی مدنظر باشد در حرارت تهیه کباب کوبیده نمی‌تواند دوام بیاورد و می‌سوزد. ) در جواب این شخصی که این پرسش را کرده باید گفت در سیه گسترش فقر وکوچک شدن سفره مردم لابراتوارهای رستورانهای زیر زمینی به کار می افتد وگوشت گیاهی اختراع میشود پنبه به حلیم تبدل ا میشود ماهیهای نامرغوب وگوشتهای کله ماهی به نام گوشت ماهی تن در قوطی ریخته ومهر استانداردی بران میخورد اشغال مرغ خمیر شده وبه اسم ناگت مرغ عرضه می شود کنسروهای نامرغوب وتاریخ مصرف گذشته در بازارهای هفتگی عرضه میشود عسلهای قلابی وارزان قیمت و دهها وصدها مثال دیگر از این موارد به این مقامها مثل اقای ملا صالحی وبقیه باید گفت یک کمی بروید ودر شهر بگردید
  • محمد IR ۰۹:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۸
    5 0
    یعنی این نوع گوشت از گیاه تشکیل شده؟
  • IR ۱۲:۴۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۸
    6 0
    البته در خارج گوشت گیاهی یعنی عذایی از مواد گیاهی که ظاهر و طعم و مزه ای شبیه گوشت دارد برای مصرف گیاهخواران وجود دارد اما در ایران بعید می دانم چنین چیزی موجود باشد.
  • IR ۱۶:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۸
    11 0
    تو ایران پول و منافع شخصی ارجحیت دارد نسبت به سلامتی روح و جسم انسانها چرا که به ظاهر مسلمان هستیم در باطن شیطان هستیم البته اکثریت رو عرض میکنم همه رو نه
  • زینال AE ۱۶:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۸
    0 0
    بد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس