به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبري فارس«توانا»، هيات سوارکاري استان تهران از فعالترين هياتهاي فدراسيون سوارکاري ايران است که بيشترين مسابقات و رقابتهاي ورزشي و سوارکاري در اين استان برگزار ميشود و به جرات ميتوان گفت که بيش از 80 درصد پتانسيل رشته پرش بااسب در اين استان و هيات تهران متمرکز شده است.
اين استان در شرايطي فعالترين هيات فدراسيون سوارکاري محسوب مي شود که حدود بيش از 3 سال است که از نبود رئيس رنج ميبرد و طي سالهاي گذشته با حکم سرپرستي اداره شده است.
آخرين رئيس که بر مسند هيات تهران تکيه زده است شاهرخ يموت مقدم از پيشکسوتان جامعه سوارکاري بود که در سال 84 با راي مجمع به عنوان رئيس هيات تهران انتخاب شد که پس از 2 سال از فعاليت توسط رئيس فدراسيون برکنار شد و از آن تاريخ تا به امروز هيات تهران روي رئيس را به خود نديده است.
پس از مقدم، از ارديبهشتماه سال 1386 محمود اسدي بهعنوان سرپرست اين هيات انتخاب شد که پس از فعاليت نزديک به 2سال با برکناري مواجه شد و پس از آن، محمود حيدري حکم سرپرستي هيات سوارکاري را از محمدرضا تابش دريافت کرد و تا بهامروز بهعنوان سرپرست مشغول به فعاليت است.
حضور افرادي باعنوان سرپرست در راس هيات سوارکاري تهران درشرايطي است که بر اساس قانون، حکم سرپرستي هر شخص 3 ماه است که تا 3 ماه نيز توسط رئيس فدراسيون قابل تمديد است و بر اين اساس بايد بسيار زودتر مسئولان فدراسيون سوارکاري و تربيتبدني استان تهران به فکر انتخاب رئيس ميافتادند.
فدراسيون سوارکاري و تربيتبدني استان تهران اوايل تيرماه اقدام به برگزاري انتخاب رياست هيات سوارکاري استان کرد که بنا بهدلايل نامعلوم اين جلسه منتفي شد و به زمان ديگري موکول شد.
پيگيري خبرنگار فارس براي اطلاع از دليل عدم برگزاري هيات سوارکاري استان تهران با صحبتهاي جالبي از سوي جامعه سوارکاري همراه بود که نشان دهنده وجود مشکلات و اختلاف در جامعه سوارکاري است که کمتر از سوي رسانهها مورد توجه قرار گرفته است.
در اين رابطه مرتضي سلسلهذاکرين به عنوان يکي از نامزدهاي احراز پست رياست در گفتوگو با فارس درباره دليل لغو مجمع انتخاباتي هيات سوارکاري استان تهران، اظهار داشت: روز برگزاري جلسه مجمع، اعلام کردند که به دستور مسئول تريت بدني استان تهران، اين مجمع لغو شده است.
وي به اعتراض شماري از افراد به ترکيب مجمع اشاره کرد و افزود: در اين جلسه 2 باشگاه سوارکاري به نمايندگي از ساير باشگاهها قرار بود حضور داشته باشند اما باشگاههايي انتخاب شده بودند که حتي جزء 20 باشگاه برتر نيز نبودند و حضور آنها، سوالبرانگيز بود.
نامزد رياست هيات سوارکاري افزود: ديگر اعتراضي که وجود داشت، مربوط به حضور 2 کانديدا براي احراز پست رياست هيات تهران بود که اين افراد به عنوان نماينده داوران و مربيان نيز در مجمع حضور داشتند. اين سوال پيش ميآيد که چگونه همزمان نامزد رياست هيات سوارکاري ميتواند به عنوان نماينده داوران و مربيان حضور يابد.
وي به عدم حضور هيات سوارکاري شهريار که بسيار در زمينه سوارکاري فعال است، اشاره کرد و عنوان داشت: اين هيات حضور نداشت و بهجاي آن، از هيات پاکدشت که فعاليت قابل توجهي در اين رشته ندارد، دعوت شده بود تا حضور يابد.
سلسله ذاکرين اعتراض به اين موارد را باعث لغو مجمع انتخابات هيات تهران عنوان کرد.
نوذر مظفري بهعنوان دبير هيات سوارکاري استان تهران درباره دلايل لغو مجمع سوارکاري به وجود شايعاتي اشاره کرد اما از توضيح دراين باره خودداري و اظهارنظر درباره اين شايعات را به قطعي شدن آن موکول کرد.
صحبت هاي محسن ذاکري دبير سابق هيات تهران درباره عدم برگزاري جلسه مجمع سوارکاري نشان از عدم صلاحيت تعدادي از افراد حاضر در مجمع دارد.
وي در اين رابطه مي گويد: تعدادي از افرادي که در مجمع قرار بود حضور داشته باشند صلاحيت نداشتند و براساس مهرهچيني افرادي خاص انتخاب شده بودند که همين موضوع باعث شد که مجمع انتخاباتي براي انتخاب رئيس هيات تهران لغو شود.
ذاکري به مدت 3 سال نبود رئيس در راس هيات اشاره ميکند و ميگويد: سال گذشته که دبير هيات سوارکاري تهران بودم چندين بار اصرار کرديم که مجمع برگزار شود که به دلايلي برگزار نميشد و اين در شرايطي است که بر اساس آئيننامه سرپرست فقط ميتواند به مدت 6 ماه عهدهدار اين مسئوليت شود.
ذاکري پتانسيل بالاي هيات سوارکاري استان تهران و دخالت فدراسيون در اين هيات اشاره ميکند و بيان ميدارد: رئيس فدراسيون سوارکاري ميخواهد هيات تهران بهطور کامل زيرنظر خودشان فعاليت کند زيرا بيش از نيمي از رشته سوارکاري کشور مربوط به استان تهران است و عملاً ساير هياتها فعاليت گستردهاي ندارند و فدراسيون بهخوبي ميداند که با از دست دادن هيات تهران عملاً کل ورزش سوارکاري را از دست خواهد داد.
پس از کشوقوسهاي فراوان بار ديگر ثبتنام از کانديداهاي احراز پست رياست هيات سوارکاري استان تهران از روز يکشنبه گذشته آغاز شده است و بايد ديد اينبار آيا فدراسيون سوارکاري و هيات تربيتبدني استان تهران در انتخاب رئيس اين هيات پس از 3 سال ميتوانند موفق عمل کنند و جامعه سوارکاري استان تهران با خيال آسوده خواهد توانست به اجراي برنامههاي بلندمدت و گسترده خود بپردازد و يا بازهم حرفوحديثهاي ديگر در اين باره به ميان خواهد آمد.
کد خبر 804
تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۸۹ - ۱۱:۱۰
- ۰ نظر
- چاپ
هيات سوارکاري استان تهران در شرايطي که بار بيشتر فعاليتهاي ورزشي اين رشته را بر دوش ميکشد بيش از 3 سال است که از نبود رئيس رنج ميبرد.