کد خبر 79835
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۰ - ۰۹:۵۷

رقابت بين اين 4 نفر در حالي است که برخي مي‌گويند احتمال کانديدا شدن سردار رويانيان و محمد علي‌آبادي هم وجود دارد.

به گزارش مشرق، خراسان نوشت: محمد دادکان از مدت‌ها قبل تصميم گرفته در انتخابات فدراسيون فوتبال شرکت کند.
در همين راستا غلامحسين زمان‌آبادي سخنگوي وقت فدراسيون دادکان از مدت‌ها قبل رايزني‌هايي را آغاز کرده تا شرايط و بستر لازم را براي حضور مجدد دادکان فراهم نمايد.
به جز او علي کفاشيان هم در چند مصاحبه متوالي اعلام کرده که قصد دارد در انتخابات شرکت کند. در مورد او هنوز هم برخي از نزديکانش اعتقاد دارند در دقيقه 90 از انتخابات کناره‌گيري مي‌کند و انصراف مي‌دهد.
نفر بعدي که حضورش محتمل است کسي نيست غير از مهدي تاج نايب رئيس فدراسيون که از چهره‌هاي فوتبالي هم هست ولي به هر حال در فدراسيون کفاشيان نمره قبولي نگرفت.
سرانجام به علي فتح‌ا...زاده مديرعامل باشگاه استقلال مي‌رسيم که بدش نمي‌آيد حضور در فدراسيون فوتبال را هم تجربه کند. در مورد او همين بس که چندي قبل علي کفاشيان گفته بود بهترين گزينه براي جانشيني من فتح‌ا...زاده است هر چند که رئيس اين روزها خودش را بهترين گزينه مي‌داند.
رقابت بين اين 4 نفر در حالي است که برخي مي‌گويند احتمال کانديدا شدن سردار رويانيان و محمد علي‌آبادي هم وجود دارد. به جز اين 6 نفر بعيد است فرد ديگري پا پيش بگذارد مگر آن که مثل سنوات قبل يک‌سري از افراد کم نام و نشان و ناشناس ثبت‌نام کنند که البته صلاحيت اکثر آن‌ها هم تأييد نمي‌شود.
آنچه مسلم است اين که در انتخابات دي ماه رؤساي هيئت‌ها نقش اساسي دارند و هر که از آن‌ها بخواهند رئيس خواهد شد. فعلا که کفاشيان مي‌گويد رؤساي هيئت‌ها به من رأي مي‌دهند اما بايد ديد تا زمان انتخابات چه پيش مي‌آيد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس