به گزارش مشرق به نقل از مهر، مدتی است که حراج ساختمان کشاورزی واقع در بلوار کشاورز ذهن ها را به خود مشغول کرده است. "چه انگیزه ای باعث چوب حراج زدن به ساختمان کشاورزی شده است" همواره سئوالی است که از سوی تعداد زیادی از دلسوزان و دست اندرکاران مطرح می شود.
این ساختمان روزگاری برای خود برو و بیایی داشت. وزرای زیادی در این ساختمان آمد و رفت داشتند که هر کدامشان به نوبه خود برای مدتی سکان ریاست را هدایت می کردند. حال نوبت به خلیلیان رسیده و اوست که برای بقا یا تخریب ساختمان شیشه ای تصمیم گیری می کند.
نگرانی ها از واگذاری ساختمان وزارت جهاد کشاورزی در بلوار کشاورز تهران در حالی جدی شده است که به نظر می رسد تجربه خصوصی سازی شرکت های دولتی در مورد ساختمان های دولت نیز در حال وقوع است.
هربار که فروش ساختمان شیشه ای مطرح شده مسئولان وزارت جهاد کشاورزی دلایلی را مطرح کرده اند که به نظر اهمیت چندانی ندارد.
خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی، در این میان معتقد است این اقدام تنها در راستای اجرای اصلاح الگوی مصرف است به این ترتیب ساختمان شیشه ای جهاد کشاورزی که بعد از عید امسال تخلیه شده است برای فروش به مزایده گذاشته شده و همچنان در بلاتکلیفی به سر می برد.
تجدید مزایده فروش ساختمان شیشه ای جهاد کشاورزی
سید علی صدرالسادات معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به خبرنگار مهر برای فروش ساختمان شیشه ای جهاد کشاورزی گفت: نیازی به این ساختمان نداشتیم به همین خاطر به فروش آن تصمیم گرفتیم.
طی هفته جاری انتشار آگهی فروش ساختمان شیشه ای برای بار دوم در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار توجه همه را به خود جلب کرده است.
صدرالسادات درباره تجدید مزایده فروش ساختمان وزارت جهاد کشاورزی توضیح داد: در مرحله اول مزایده تعداد متقاضیان به حد نصاب نرسید به همین دلیل دوباره به مزایده گذاشته شد.
وی درباره اینکه پایان مهلت ثبت نام در مزایده تا فردا است، گفت: در هر حال مزایده زمانی دارد که طبق آگهی اگر تا فردا مهلت دارد افراد مجاز به شرکت هستند.
ساختمان شیشه ای جهاد کشاورزی کارآیی نداشت
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی درباره علت فروش ساختمان شیشه ای اظهارداشت: این ساختمان جزء ساختمان های مازاد بوده و نیازی به آن نداریم، ضمن اینکه قصد داریم از ساختمان های فعلی که دراختیار قرار داریم استفاده کنیم. اگر کارایی داشت هرگز اقدام به فروش ساختمان نمی کردیم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا قرار است ساختمان شیشه ای به هتل تبدیل شود؟ بیان کرد: وقتی از طریق مزایده به فروش گذاشته ایم هر کسی ساختمان را بخرد می تواند درباره آن تصمیم گیری کند.
صدرالسادات افزود: مزایده زمانی دارد؛ افراد پس از خرید اسناد در صورت برنده شدن در مزایده باید پول را پرداخت کنند تا سند ساختمان به نام آنها شود.
هر چند که مسئولان وزارت جهاد کشاورزی تأکید دارند ساختمان شیشه ای برای آنها کارایی نداشته و به همین دلیل تصمیم به فروش این ساختمان گرفته اند اما آیا این ساختمان تا این حد برروی شانه های وزارت جهاد کشاورزی سنگینی می کرد که تصمیم به فروش آن گرفته اند؟ در صورت فروش این ساختمان، مسئولان جهاد کشاورزی چه نقشه ای برای پول ناشی از فروش ساختمان شیشه ای بلوار کشاورز در سر خود پرورانده اند؟