مديرعامل سازمان بيمه خدمات درماني گفت: پوشش بيمه خدمات درماني از طريق «کارت ملي» به صورت آزمايشي در تهران اجرا مي‌شود.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، دکتر رحمت ا... حافظي در اين باره افزود: در صورت اجراي اين طرح، بيمار در مراجعه به پزشک به جاي دفترچه خدمات درماني "کارت ملي" خود را ارايه مي‌کند.
وي گفت: از طريق سامانه رايانه‌اي و با ثبت کد ملي، فرد تحت پوشش بيمه خدمات درماني شناسايي شده و پس از آن پزشک نسخه درماني خود را مي‌نويسد و براي ارائه دارو در داروخانه‌ها هم بيمه شده توسط کارت ملي شناسايي مي‌شود.
مديرعامل سازمان بيمه خدمات درماني اظهار کرد: مرحله نخست استفاده از کارت ملي در بيمه خدمات درماني حدود چهار تا پنج ماه آينده به صورت آزمايشي در بعضي از مناطق تهران به اجرا در مي‌آيد و
بعد از پايش طرح به تدريج به ساير مناطق تهران و در صورت تامين اعتبار و زير ساخت‌هاي لازم به ساير نقاط ديگر کشور گسترش مي‌يابد.
وي افزود: اجرايي کردن مرحله دوم اين طرح که طي آن هيچ کاغذي رد و بدل نمي‌شود و نيازي به نسخه پزشک هم وجود ندارد، نيازمند تکميل و ارتقاء فناوري‌هاي ارتباطي و اينترنت در کشور است، به گونه‌اي که بايد مراکز درماني، مطب پزشکان، بيمارستان‌ها و داروخانه ها به صورت آنلاين با هم ارتباط داشته باشند.
مديرعامل سازمان با اشاره به اينکه استفاده از دفترچه‌هاي بيمه خدمات درماني با چالش‌هاي مختلفي از جمله استفاده از دفترچه ديگران و برخي سوء استفاده‌ها همراه است، افزود: مراحل پياده سازي "طرح کارت هوشمند سلامت" براي جمعيت تحت پوشش بيمه خدمات درماني در کشور به صورت آزمايشي به زودي در استان قم اجرا مي‌شود.
وي ادامه داد: صدور "کارت هوشمند سلامت" در ارتقاء کيفيت خدمات درماني نقش مهمي دارد، اما نيازمند منابع مالي بسيار و زمانبر است.
حافظي اظهار کرد: هم اکنون 33 ميليون نفر در سطح کشور تحت پوشش بيمه خدمات درماني قرار دارند و ارتقاء کمي و کيفي خدمات درماني به اين جمعيت از طريق اقدامات و فعاليت‌هاي در حال انجام، دنبال مي‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس