کد خبر 79357
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۰ - ۰۸:۲۳

محققان اسپانیایی اعلام کردند، مصرف روزانه ماهی به دلیل داشتن امگا سه، خطر ابتلا به دیابت را از بین می‌برد.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از برنا، محققان اسپانیایی با تحقیق روی 954 زن و مرد در سنین 55 الی 80 سال که مبتلا به بیماریهای قلبی بودند، دریافتند: مصرف روزانه ماهی در یکی از وعده های غذایی شانس ابتلا به دیابت را در این افراد تا حد زیادی کم می کند.

مصرف گوشت قرمز بر خلاف ماهی، سبب افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی، دیابت، افزایش فشار خون، و کم شدن عمر به دلیل ابتلا به سرطان و حملات قلبی می شود.

ماهی برای قلب خواص بالایی به همراه دارد. به گفته محققان، مصرف ماهی، سبب افزایش"امگا سه" در سلولهای ماهیچه های اسکلتی بدن و نتیجتا افزایش حساسیت  انسولین می شود. افزایش حساسیت انسولین، نقش مهمی در کاهش خطر بیماری دیابت دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس