امدادگران عاشورا

مدیرعامل موسسه خیریه امدادگران عاشورا گفت: جامعه پزشکی در دوران دفاع مقدس بیش از 100 هزار عمل جراحی حیاتبخش در بیمارستان های صحرایی انجام دادند.

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق از موسسه خیریه امدادگران عاشورا، نصرالله فتحیان شب گذشته در همایش هنر خیرخواهی که در خانه هنرمندان برگزار شد، درباره این موسسه اظهار داشت: موسسه خیریه امدادگران عاشورا حدود 15 سال پیش تعدادی از جامعه پزشکی کشورمان گرد هم آمدند تا همانند دوران دفاع مقدس به نیازمندان دریافت خدمات پزشکی بویژه کسانی که دچار بیماری صعب العلاج سرطان هستند، خدمات رایگان ارائه دهند لذا به جهت آن که در دوران دفاع مقدس در عاشورای جبهه ها به فرمان امام حضور می یافتند، عنوان موسسه «امدادگران عاشورا» انتخاب شد و چون در آن دوران هرگاه مشکلی پیش می آمد به حضرت زهرا(س) متوسل می شدند، در اینجا هم متوسلین به آن حضرت شدند.

وی افزود: در دفاع مقدس پزشکان نقش برجسته ای داشتند زیرا بر خلاف جنگ هایی که در دنیا روی می دهد و مجروحان را به نزد پزشکان می برند، در دفاع مقدس جامعه پزشکی کشورمان داوطلبانه در نزدیک ترین منطقه به خط مقدم جبهه ها حضور می یافتند تا در کمترین زمان ممکن به درمان مجروحان بپردازند لذا در آن دوران پزشکان موفق شدند 100هزار عمل جراحی حیاتبخش را در بیمارستان های صحرایی انجام دهند که اگر این عمل ها صورت نمی گرفت می بایست آمار فوق را آمار شهدای کشورمان اضافه کنیم.


فتحیان با اشاره به اینکه جامعه پزشکی در دوران دفاع مقدس 3500 شهید تقدیم انقلاب کرده است، ادامه داد: اکنون تعداد 14 میلیون نفر در جهان به سرطان مبتلا هستند که این تعداد در 15 سال آینده به 27 میلیون نفر می رسد و هزینه هایی که این تعداد دارند، حدود دو درصد تولید ناخالص ملی را شامل می شود؛ در کشور ما هم تاکنون 650 هزار بیمار سرطانی شناسایی شده اند که سرعت ابتلا این بیماری در کشور امن به نسبت سایر کشورها از سرعت کمتری برخوردار است.

وی با بیان اینکه سالانه دو و نیم میلیارد تومان هزینه مستقیم و غیر مستقیم بیماران سرطانی است، تصریح کرد: موسسه خیریه امدادگران عاشورا از بدو تاسیس تاکنون 30 هزار بیمار سرطانی را تحت پوشش قرار داده و 9هزار نفر از جامعه پزشکان نیز عضو این موسسه هستند که این رقم 50 درصد جامعه پزشکییی کشور را شامل می شود؛ علاوه بر این موسسه خیریه امدادگران عاشورا 50 میلیارد تومان با تعرفه دولتی، خدمات ارایه داده است.

مدیر عامل موسسه خیریه امدادگران عاشورا با اشاره به اینکه 100 بیمارستان با این موسسه ظرف قرارداد هستند، اضافه کرد: شرکت های دلرویی نیز سالانه یک میلیارد تومان برای کمک به درمان بیماران سرطانی تحت پوشش این موسسه اهدا می کنند و همچنین این موسسه تاکنون چهار هزار سبد ارزاق عمومی بین نیازمندان تحت پوشش توزیع شده است.

وی در ادامه عنوان کرد:امیدواریم این همایش در آینده به صورت سالانه برگزار شود البته این موسسه آمادگی دارد چنانچه هنرمندان دچار بیماری صعب العلاج سرطان شوند، با تمام توان برای درمان آنها کمک کند.

در این مراسم مجید رجبی معمار مدیرعامل خانه هنرمندان هم با بیان اینکه می بایست بازگشتی به کارهای خیرخواهانه داشته باشیم، گفت: همان گونه که توفیق خدمت به مردم برای پزشکان وجود دارد، این فرصت هم برای هنرمندان به جهت تاثیر گذاری که می توانند در جامعه داشته باشند، فراهم است.

معاون فرهنگی وزات بهداشت نیز در مراسم یاد شده با اشاره به نقش هنرمندان اصلاح سبک زندگی مردم، اظهار داشت: موضوع سلامت از جمله دغدغه های جوامع مختلف است؛ در این حوزه هرچقدر تلاش در جهت فرهنگ سازی کنیم به همان میزان می توان رفتارها و سبک زندگی مردم را اصلاح کرد تا بلکه زندگی مردم بهتر شود.

وی افزود: نقش هنرمندان نقشی تاثیر گذار در جامعه دارند به عنوان مثال با پخش سریالی به نام
«پریا» که در رابطه با بیماری ایدز بود به نحوی در جامعه مخاطب پیدا کرد که در پایان سریال 800 درصد افزایش مراجعه به مراکز مشاوره ایدز و 400 درصد مراجعه به مراکز آزمایش ایدز داشتیم.

ایازی ادامه داد: جامعه ما جامعه خیر خواهی است به همین جهت چنانچه بین جامعه هنری و نیاز های جامعه پیوند برقرار سازیم، می تواند تاثیر گذاری زیادی در جامعه داشته باشد البته باید گفت که این ارتباط در حوزه سلامت برقرار شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس