به گزارش مشرق به نقل از ايران، اگرچه من اولين سفري است که با آقاي دکتر احمدينژاد به نيويورک آمدهام و در بعضي از سفرهاي قبلي که ايشان محبت داشتند و دعوت ميکردند، حضور نداشتم اما از طريق رسانهها و بويژه خبرنگاران رسانه ملي که در همه سفرها همراه ايشان بودهاند، خبرها و گزارشها را پيگيري ميکردم. همانطور که رسانهها نيز نشان دادند و بنده از نزديک شاهد جزئيات آن بودم اين سفر ايشان و هيأت همراه با استقبال بيشتري مواجه شده است و رسانههاي بيشتري در امريکا درخواست گفتوگو با ايشان را کردهاند. ملاقاتهاي متعدد با گروههاي گوناگون، علما، مسلمانان و لايههاي مردمي امريکا طي جلسات صميمي، بيانگر اين موضوع است که روند برنامهها به خوبي تدارک ديده شده و از اغلب پتانسيلها استفاده شده است اگرچه اکثر برنامهها فشرده بود اما خداوند متعال هم عنايت کرد و تأثيرات اين سفر چند برابر شد. از سوي ديگر بيش از پيش عيان شد که قدرت اقناعکنندگي آقاي احمدينژاد خصوصاً در مورد نکات و ارزشهاي انقلاب اسلامي باعث شده که هر کدام از اين نشستها و ملاقاتها واقعاً به يک نقطه کانوني تأثيرگذار براي تبليغ جمهوري اسلامي و ملت مسلمان ايران تبديل شود و فکر ميکنم ملاقاتهاي رسمي و نيز ديدارهاي مربوط به نخبگان سودمند بود و يک قدم ملت و جمهوري اسلامي ايران را در عرصههاي بينالمللي به اهداف خود نزديک تر ساخت.
ارزيابي شما از نطق آقاي احمدينژاد در اجلاس مجمع عمومي سازمان ملل چيست؟
نطق خوب و جامعي بود. ايشان پيشنهادهاي خوبي را مطرح کرد و قانعکننده بود و کاملاً از موضع اقتدار و حقانيت ملت ايران و همه ملتها مطرح کرد. امروزه نگراني امريکا صرفاً از جانب ملت ايران نيست بلکه امريکا از سوي همه کشورها احساس خطر و نگراني ميکند. به نظر من صحبتهاي رئيسجمهور امريکا و رئيسجمهور ايران، اصليترين سخنرانيهاي مجمع عمومي بودند و سخنان بقيه رؤساي جمهور، ارزش خبري چنداني نداشت. همچنين بايستي دانست اگرچه در هنگام سخنراني رئيسجمهور ايران چند گروه از کشورهاي همپيمان و البته دشمنان ملت ايران، صندليهاي اجلاس را ترک کردند اما اين موضوع باعث شد که نگاههاي مردم دنيا و افکار عمومي جهان به اين سمت جلب شود که چه چيزي در سخنان آقاي احمدينژاد وجود دارد که حتي کشورهاي به اصطلاح قدرتمند از موضع انفعال برخورد ميکنند. از اين نظر ميتوان گفت اين موضوع نقطه قوت ماست و فکر ميکنم آقاي احمدينژاد با زير سؤال بردن موضوع 11 سپتامبر، شرايط کنوني امريکا را در بحران جدي فرو برد و شاهد اين قضيه، موضعگيريهاي پي در پي و عجولانه اوباما است که برايش بسيار سخت است که اين حرف جمهوري اسلامي را تحمل کند. به عبارت ديگر آقاي احمدينژاد تصريح کردکه11?سپتامبر خط قرمز شماست، هولوکاست هم خط قرمز اول شماست و حتي در مورد 11 سپتامبر اين خط قرمز شامل کميته حقيقتياب هم ميشود از اين رو بايستي از امريکا پرسيد شما چند تا خط قرمز داريد؟ به نظر من سؤال بعدي آقاي احمدينژاد ميتواند اين باشد که امريکا بالاخره مشخص کند که چند تا خط قرمز دارد و اين موضوع بيانگر اين مطلب مهم است که سياستمداران امريکا از رويدادها و موضعگيريهاي ايران عليه خودشان نگرانند و پي در پي خطوط قرمز جديدي را مطرح ميسازند تا افکار عمومي جهان به حقايق دست پيدا نکنند.
بنده از نزديک شاهد جزئيات آن بودم اين سفر ايشان و هيأت همراه با استقبال بيشتري مواجه شده است و رسانههاي بيشتري در امريکا درخواست گفتوگو با ايشان را کردهاند.<BR>