سرویس سیاست مشرق - «مردم دیدید که در زمان برجام روی موشک شعار نوشتند» این صحبتهای حسن روحانی در مناظره انتخاباتی خود در اردیبهشت ۹۶ بود که برای تخریب جناح مقابل خود آقایان رئیسی و قالیباف انجام داد.
روحانی که آزمایش موشکی سپاه را برای خدشه دار کردن برجام ارزیابی کرده بود به تخریب دولت در ایام مختلف اشاره کرد و بار دیگر بی آنکه نامی از کسی ببرد، خطاب به مردم گفت: «ما هر جا موفق شدیم جایی بوده که متحد بودیم؛ کنار هم بودیم؛ آنجایی از برجام توانستیم استفاده کنیم که متحد بودیم. آنجایی که خواستهایم برجام را به هم بزنیم؛ دیدیم چکار کردند؛ آمدند چگونه شهرهای زیرزمینی نشان دادند تا برجام را به هم بزنند؛ روی موشک شعار نوشتند تا برجام را به هم بزنند؛ برای اینکه ما نتوانیم ۱۰۰ درصد استفاده کنیم.»
اشاره روحانی به شلیک یک موشک بالستیک بود که به زبان عبری سخن امام راحل در خصوص نابودی اسرائیل بر روی آن نوشته شده بود و دیگری هم رونمایی از دو شهر موشکی در اعماق چندصدمتری زمین بود که موجب خشم و عصبانیت رژیم صهیونیستی و نخستوزیر آن شد.
بعد از حادثه تروریستی مجلس، سپاه که قول داده بود از داعش انتقام سختی بگیرد. در آخرین ساعات روز یکشنبه ۲۸ خرداد نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ۶ فروند موشک بالستیک میانبرد زمین به زمین به منطقه دیرالزور سوریه، مقرداعش شلیک کرد و باعث صدمات زیادی به این گروه تکفیری تروریستی شد.
ماجرای شلیک شبانه موشک های میان برد به سرعت فضای مجازی را تسخیر و هشتگ #سپاه را ترند کرد.بسیاری از کاربران فضای مجازی از این اقدام سپاه به شدت تقدیر کرده و داعش را شایسته مجازات سخت تر از این دانستند.شخصیت های سیاسی، نظامی و هنری کشور هم به نوبه خود از این اقدام هوشمندانه و مقتدرانه سپاه تقدیر کردند..
محمدجواد ظریف هدف شلیک موشک ها را مبارزه با افراطی گری دانست و محسن رضایی آن را شروع تنبیه داعش خواند، اما در این میان سکوت عالی ترین مقام اجرایی کشور و شخص دوم مملکت بسیار معنا دار و البته سوال برانگیز بود.
روحانی به سکوت یک ماهه خود در موضوع حمله موشکی به دیرالزور پایان داده و گفت: «ما می شنویم که یک موشکی از خاک ایران حرکت کرد و مراکز تروریستی را هدف قرار داد، آنهایی که این موشک را پرتاب کردند و در این راه تلاش کردند، اما این موشک را چه کسی درست کرد. سازنده این موشک دولت است. وزارت دفاع جزئی از دولت است، پولش را چه کسی تامین کرد؟ بخش اقتصادی کشور آن را تامین می کند، کار بزرگی در دولت یازدهم انجام شد، وزیر دفاع اعلام کرد سلاح های راهبردی که در این دولت ساخته شده ۸۰ درصد کل سلاح هایی است که در دولت های قبل ساخته شده است.»
رئیس جمهور بعد از گذشت سه ماه از نطق جنجالی در مناظرات انتخابات که باعث انتقاد بسیاری از دلسوزان انقلاب گردید موضعی متفاوت اتخاد کرد و در سخنرانی در رژه نیروهای مسلح در ۳۱ شهریور گفت: «نه تنها موشکها، بلکه نیروی هوایی، زمینی و دریاییمان مورد حمایت همه مردم مسلمان و غیور سرزمین ایران قرار دارد و برای دفاع از سرزمین خود از کسی اجازه نخواهیم گرفت.»
روحانی خاطر نشان کرد: اگر عهد و پیمانی را با کسی ببندیم، تا وقتی پای آن ایستادهایم که طرف مقابل هم به این عهد و پیمان احترام بگذارد مطمئن هستیم با توکل به خدا، پیروزی نهایی در همه صحنهها از آن ملت بزرگ ایران خواهد بود.
شاید اگر این اظهارات قاطع و هوشمندانه را در سه ماه پیش کسی می شنید بی تردید پاسخ می داد گوینده این اظهارات هرکسی به غیر از روحانی است!
سوالی که باید به آن پاسخ داد این است که حسن روحانی اصیل کدام است؟ روحانی با صحبتهای ضد موشکی و ضدسپاه یا روحانی با مواضع منطقی، درست، هوشمندانه و با خرد؟