کد خبر 776989
تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۸
هواپیما

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که خواب بودن سرنشینان هواپیما هنگام تغییر ناگهانی ارتفاع در عملیات پرواز می‌تواند به شنوایی آن‌ها آسیب بزند.

به گزارش مشرق و به نقل از روزنامه ایندیپندنت، بر اساس پژوهش محققان دانشکده پزشکی هاروارد در آمریکا، خواب بودن در زمان تغییرات ناگهانی ارتفاع هواپیما، توانایی بدن را برای مقابله با فشار وارده بر پرده صماخ به مخاطره می‌اندازد و می‌تواند باعث یک آسیب دائمی شود.

تغییر ناگهانی ارتفاع به ویژه هنگام فرود هواپیما و یا کاهش سریع ارتفاع، در اغلب افراد باعث احساس گرفتگی در گوش‌ها می‌شود؛ این احساس زمانی بروز می‌کند که فشار خارج گوش‌ها با فشار داخل برابری نمی‌کند.

معمولا این فشارها را می‌توان با خمیازه کشیدن و یا قورت دادن آب دهان که به باز شدن کانال کوچکی در گوش به نام لوله استاش منجر می‌شود، تعدیل کرد و به همین دلیل است که مهمانداران هواپیما قبل از اوج گرفتن و یا پیش از فرود شیرینی‌های جویدنی تعارف می‌کنند.

با این وجود اگر فرد در این زمان خواب باشد، فشارها باقی می‌مانند و لوله استاش بسته می‌شود که می‌تواند باعث باروترومای گوش (گرفتگی گوش ناشی از پرواز) شود.

باروتروما یک وضعیت کاملا خفیف است که بیشتر افراد در برهه‌ای از زندگی خود آن را تجربه می‌کنند.

اما در موارد شدید زمانی که لوله استاش برای مدت زمانی طولانی بسته می‌ماند، می‌تواند تجمع مایع در پشت پرده گوش را در پی داشته باشد که به درد و مشکلات شنوایی منجر می‌شود.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • فلک زده IR ۲۲:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۶/۳۱
    1 0
    یه خورده هم از مسائل مربوط به سوار شدن مینی بوس بفرمایید ما که وسعمون به هواپیما نمی رسه لااقل توی مینی بوس دچار مشکلات مشابه نشیم ! ...مثلا سر پیچ چجوری بشینیم یا موقع تعویض دنده از سه به چهار چه مواردی رو رعایت بنموییم ! خدا خیرت بده

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس