به گزارش مشرق، اردشیرمحمدی در گفتگو با مهر وظیفه این سازمان را براساس قانون تعیین تکلیف اموال منقول و غیرمنقولی که به اشکال مختلف به تملک دولت در می آید، اعلام و بیان کرد: اموال منقول کالاهای ضبطی، قاچاق و کالاهای متروکه ای که از سوی گمرک به سازمان اعلام می شود را در بر می گیرد.
مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه سازمان نسبت به جمع آوری، مدیریت و فروش این کالاها از طریق مزایده اقدام می کند، تصریح کرد: اموال غیرمنقول هم شامل اموالی است که توسط مراجع قضایی به ضبط دولت در می آید و سازمان نسبت به فروش آنها از طریق مزایده اقدام می کند.
وی تصریح کرد: در 6 ماه ابتدای سال جاری بالغ بر 506 میلیارد ریال فروش اموال از طریق سازمان صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از 57 درصد رشد داشته است، انتظار داریم که با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته تا پایان امسال بتوانیم رشد 2 برابری و یا بیش از آن را در فروش اموال تملیکی داشته باشیم.
محمدی تاکید کرد: برای اینکه به مهمترین وظیفه سازمان یعنی تعیین تکلیف و فروش اموال جامعه عمل بپوشانیم و رضایت مشتریان را جلب و جذب کنیم باید در حوزه خدمت رسانی سرعت عمل و دقت بالایی داشته باشیم.
مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به اینکه سعی کرده ایم مزایده ها را به سمت الکترونیکی پیش ببریم تا مشتریان با کمترین مراجعه خدمات را از سازمان دریافت کنند، عنوان کرد: این امکان برای مشتریان فراهم شده است که بتوانند از طریق سایت به اقلامی که به مزایده گذاشته می شود، اطلاعات کسب کنند و کالاهای مورد علاقه و خرید خود را از طریق سایت مشاهده نمایند و نسبت به شرکت در مزایده اقدام کنند.
وی برنامه دیگر این سازمان را الکترونیکی کردن سایر فرآیندها ذکر و تصریح کرد: براین اساس هدفمان این است که در صورت ضرورت به سازمان مراجعه شود و تمام خدمات به صورت الکترونیکی باشد که این امر باعث افزایش سرعت، سهولت کار، کاهش هزینه های مشتریان خواهد شد و تا پایان امسال برنامه های متعددی در این زمینه داریم.
محمدی در پاسخ به این سئوال که زمانی که در گمرک به عنوان رئیس کل گمرک فعالیت می کردید، به بازگشت کالاهای قاچاق به گمرک اعتقادی نداشتید، آیا هم اکنون که در سازمان اموال تملیکی فعالیت می کنید، باز هم به این موضوع اعتقاد دارید؟ گفت: براساس قانون کالاهای تملیکی جزو اموال دولت محسوب می شود، معتقدم که کالاهایی که به تولید کشور، سلامت جامعه وامنیت اجتماع آسیب می رساند نباید وارد بازار شوند.
مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی ادامه داد: سازمان بر اساس تکلیف قانونی باید این کالاها را به بازار مصرف ارائه ندهد و نسبت به انهدام آنها اقدام کند. به عنوان مثال در 6 ماه ابتدای سال جاری بالغ بر 2 هزار تن کالا به ارزش 60 میلیارد ریال منهدم شده است که بیشتر این کالاها اقلام آرایشی و بهداشتی است که از استاندارد برخوردار نیستند و مجوزی هم از وزارت بهداشت ندارند.
وی عنوان کرد: البسه و پوشاک مستعمل که به سلامت جامعه آسیب می رساند، کالاهای مخل امنیت کشور و کالاهای مغایر با شئونات ملی و مذهبی منهدم می شوند و اجازه نمی دهیم که به بازار مصرف وارد شوند.
محمدی خاطرنشان کرد: سازمان اموال تملیکی ضمن اینکه به عنوان یک بنگاه اقتصادی نقش فروش کالاها و کسب درآمد برای دولت را دارد، نقش حاکمیتی نیز دارد مبنی بر اینکه کالاهایی که به امنیت، سلامت، بهداشت یا فرهنگ جامعه آسیب می رساند را منهدم کند.