امیرحاتمی

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در گفتگویی تأکید کرد: از محور مقاومت با قدرت مانند گذشته و حتی بهتر از گذشته انشاء الله حمایت خواهد شد.

به گزارش مشرق، امیر سرتیپ امیر حاتمی در گفتگوی اختصاصی با شبکه العالم گفت: مقاومت در فرهنگ جمهوری اسلامی است، ملت ما در انقلاب و همینطور در دوران دفاع مقدس آثار دفاع مقدس را دید و از مقاومت نتیجه گرفت.

امیرحاتمی افزود: شاید ترس اصلی قدرتهای استکباری در مورد رابطه ما و محور مقاومت به این برمیگردد که نمی خواهند چنین الگویی درمقابل چشم آنها باشد.

وزیر دفاع خاطرنشان کرد: مقاومت به مفهموم دفاع درمقابل استکبار ستیزی، و مقابله با ظلم و ستم است؛ بر اساس تعالیم اعتقادی، ما ظلم، غصب و تعدی را نمی پذیریم، و به کسانی که در این محور مقاومت می کنند، بر اساس همین تعالیم کمک می کنیم.

امیر حاتمی گفت: آنچه که تا به امروز انجام شده بر اساس خواست کشورهای دوست و دولتهای قانونی در عراق و سوریه در حد کمکهای مستشاری بوده، البته توان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بسیار بیشتر از این است ولی در همین حد نیاز بوده که کمک کنیم، و از این به بعد نیز به همین ترتیب خواهد بود و ما کمکهایی را که برای مقابله با ظلم، ستم و غصب در منطقه مورد نیاز است انجام می دهیم، و آن را در راستای اعتقادات و آرمانهای خودمان می دانیم و امنیت در منطقه به همین ترتیب انجام می شود. به عبارت دیگر منافع ملی و امنیت ملی ما هم ایجاب می کند که با ناامنی ها در منطقه مقابله کنیم، زیرا درغیر صورت دامن کشورهای بیشتر در منطقه از جمله کشور ما را می تواند بگیرد.

امیرحاتمی تأکید کرد: از محور مقاومت با قدرت مانند گذشته و حتی بهتر از گذشته انشاء الله حمایت خواهد شد. 

برنامه و اولویتهای وزارت دفاع

امیرحاتمی درخصوص برنامه وزارت دفاع گفت: برنامه کاملی در ادامه برنامه های گذشته وزارت دفاع داریم. بحمدالله وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران سابقه طولانی از قبل و بعد از انقلاب به ویژه در دوران دفاع مقدس و بعد از آن دارد که این برنامه در تکمیل آن برنامه هاست.

وی افزود: ما در این دوره به همه اولویت های قدرت دفاعی خواهیم پرداخت و تقویت ضریب امنیت ملی کشور براساس آن خواهدبود. در حوزه های رزم به ویژه حوزه موشکی ما برنامه مشخصی برای تقویت قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران داریم. انشاالله قابلیت های رزمی موشک های بالستیک و کروز ایران دراین دوره ارتقا پیدا خواهدکرد.

تقویت برنامه موشکی

وی افزود: در مورد تقویت برنامه موشکی همانطور که عرض کردم دشمنان ما کارهایی را برای تضعیف یا بی اثرکردن یا کم اثرکردن قدرت موشکی ما انجام می دهند، ما این را با دقت رصد و پایش می کنیم و متناسب با آن قابلیت ها و توان موشکی را افزایش خواهیم داد. حتما روی موضوع جنگ الکترونیک، قدرت تخریب موشکی و مانور پذیری و مسائلی از این دست، برنامه های دقیقی در حال برنامه ریزی و اجرا هست که انشالله موجب تقویت برنامه موشکی خواهدشد.

امیر حاتمی تصریح کرد: علاوه بر قدرت موشکی، حتما به سمت حوزه های رزم و قدرت هوایی راهبردی خواهیم رفت.

امیر حاتمی تأکید کرد: زمینه سازی خوبی در برنامه دیده شده قدرت دریایی که یکی از قدرت های بازدارنده ما می باشد، با توجه به اینکه کشورمان یک کشور دریایی است.

وی افزود: آنجا برنامه های خوبی پیش بینی شده برای پدافند هوایی که امروز خط مقدم ماست. این روزها هم روز پدافند هوایی در کشور هست برنامه های خوبی پیش بینی شده در حوزه رزم زمینی با توجه به تهدیدات تروریستی در منطقه که امروز یک معضل برای منطقه هست پیش بینی شده یگان ها به ویژه تیپ های واکنش سریع تجهیز شود، همچنین یگان های مرزبانی تجهیز و تقویت شوند.

نیروهای مسلح ما دارای انسجام واقعی هستند

وی خاطرنشان کرد: طبیعتاً این پشتیبانی از همه نیروهای مسلح بطور متناسب و با توجه به نیازهای آنها و شرایط آنها انجام خواهدشد. بحمدالله نیروهای مسلح ما دارای انسجام واقعی هستند ما یک فرمانده مقتدر و حکیم در بالای سر نیروهای مسلح داریم فرماندهی معظم کل قوا در سایه تدابیر ایشان نیروهای مسلح مثل دو برادر مکمل هم هستند کار می کنند، حتما با توجه به عکس العمل هایی که شما در همین ایام انتخاب هیئت دولت و رأی اعتماد دیدید حتما ما نیروهای مسلح را در این دوره منسجم تر خواهیم داشت ما هم از همه نیروهای مسلح متناسب با نیازشان پشتیبانی خواهیم کرد.

به سمت هواپیمای سنگین خواهیم رفت

امیر حاتمی درخصوص برنامه های موجود برای نیروی هوایی کشور گفت: در زمینه صنایع هوایی ما زیرساختها و محصولات خوبی داریم، از جمله هواپیما، بالگرد و پهپادهای خوب، و در این دوره انشاء الله به سمت هواپیمای سنگین خواهیم  رفت که موجب تقویت قدرت راهبردی هوایی ما خواهد شد، زمینه های این کار فراهم شده و طرح ریزی ها در حال انجام است و انشاء الله پایه های محکمی برای این کار گذاشته خواهد شد.

دیپلماسی دفاعی از فرازهای مهم برنامه های ما است

وزیر دفاع درخصوص همکاری های بین المللی و به ویژه همسایگان اظهار داشت: دیپلماسی دفاعی یکی از فرازهای مهم برنامه های ما است. در منطقه ای که مسأله اصلی آن ثبات و امنیت است، حتما دیپلماسی، روابط و تعامل نقش برجسته ای دارد و ما به عنوان بخش دفاع، کمک مؤثری را می توانیم انجام دهیم.

امیرحاتمی افزود: بخش قابل توجهی از مسائلی که در منطقه وجود دارد به بی اعتمادی کشورهای منطقه برمی گردد که وجود روابط دفاعی و امنیتی می تواند کمک مؤثری برای کشورهای منطقه داشته باشد. 

وی خاطرنشان کرد: اولویت ما کشورهای همسایه، کشورهای منطقه و کشورهای اسلامی است، و امیدوارم که بتوانیم از طریق توسعه دیپلماسی دفاعی در ثبات و امنیت منطقه و ایجاد اعتماد متقابل بین کشورها کمک مؤثری داشته باشیم.

وزیر دفاع درباره توانمندیهای جمهوری اسلامی در زمینه صنایع تسلیحاتی و تولید سلاح و صدور اسلحه به کشورهای همسایه گفت: همان طور که اشاره کردید ما امروز از ظرفیتهای بسیار خوبی در زمینه ساخت سلاح های مورد نیاز دفاع بومی خودمان برخوردار هستیم در همین زمنیه ها اشاره کردم: موشکی، زمینی، هوایی، دریایی، پدافند زمینی در همه زمینه ها این کار متکی به توانایی ها و زیرساختهای داخلی کشور است.

وی افزود: ما بحمد الله دانشمندان و نیروهای نخبه خوبی داریم زیرساختهای صنعتی علمی و آزمایشگاهی و فناوروی خوبی داریم و نیاز خودمان را به خوبی تأمین می کنیم.

هدف ما از صادرات سلاح با بقیه کشورها متفاوت است

امیرحاتمی خاطرنشان کرد: در مورد صادرات، هدف ما با بقیه کشورها متفاوت است؛ کشورها عمدتا با هدف کسب منافع اقتصادی و منافع سیاسی یعنی وابسته کردن سایر کشورها، اقدام به صدور سلاح می کنند. ما نگاهمان به صادرات سلاح بر اساس کمک برای جلوگیری از جنگ و نزاع است. در جایی که کشوری ضعیف شود، دیگران ترغیب می شوند که آن را مورد تهاجم قرار بدهند در این صورت ما از طریق صادرات سلاح به کشورها در واقع کمک می کنیم به عنوان یک هدف اصلی. هدف اصلی ما تأمین نیازهای خودمان و قطع وابستگی در امر مهم تسلیحات و تجهیزات دفاعی است اما آنجایی که لازم باشد برای افزایش ضریب امنیتی منطقه و کشورها به منظور اینکه جنگی اتفاق نیفتد صادرات سلاح هم انجام می دهیم.

امیرحاتمی درباره تهدیدهای مسؤولان کاخ سفید درخصوص توطئه های نظامی، گفت: مدتی است این حرف را نشنیدیم امیدوار هستم که این امر ناشی از رسیدن به یک فهم درست تری در مسئولین امریکایی باشد و این حرف بی پایه و اساس را ما دیگر نشنویم. یک روز امریکایی ها این حرف را خیلی تکرار می کردند؛ این حرف خلاف منشور ملل متحد است، دخالت در امور داخلی یک کشور و مغایر استقلال کشورهاست؛ حرف غلطی است و اصولا نباید با این زبان در دنیا حرف زده شود به خصوص با جمهوری اسلامی که یک کشور مستقل است؛ این حرف در اصل حرف بی پایه ای است شما کارهایی که امریکایی در منطقه کردند ببینید. وضعیت عراق و افغانستان و سوریه را ببینید. 

امیر حاتمی اظهار داشت: همه این بحثهایی که پیش آمده ناشی از همین دخالتهای بی مورد و بیجا و غلط و در عین حال بی اثر در منطقه است. این داعشی که امروز ایجاد شده و شکل گیری این گروه های تروریستی پیامد همین کارهای غلط است. 

توصیه می کنم که استراتژیستهای آمریکایی ادبیات جدیدی تولید کنند
وی افزود: اگر منظورشان از گزینه روی میز گزینه نظامی و دخالت نظامی باشد آثارش اینهاست. اینها درباره کشورهایی است که شرایطشان کاملا با جمهوری اسلامی متفاوت است. جمهوری اسلامی یک قدرت متکی به خود است دارای قدرت واقعی است و اصولا این حرف در مورد جمهوری اسلامی حرف بیهوده و بی موردی است جز ایجاد تنفر و بی اعتباری برای آمریکایی ها اثری ندارد من واقعا توصیه می کنم که استراتژیستهای آمریکایی یک ادبیات جدیدی تولید کنند. این حرف خیلی کهنه شده همه امروز می دانند که این حرف بی معنی و بی اثر است و یک حرف بی پشتوانه است امیدوارم این حرف را دیگر نشنویم.

وزیر دفاع تأکید کرد: عرض کردم امیدوارم این حرف را نشنویم ولی این را اضافه می کنم که در هر صورت ما وضعیت برایمان روشن است در مقابل تهدید، قاطعانه تهدید می کنیم اینجور نیست که این حرف زده شود و به فرمایش مقام معظم رهبری "دوره بزن و دررو" تمام شده است. حتما اگر این حرف را بزنند البته بررسی می کنیم. یک موقع بلوف است یک موقع تهدید است اگر تهدید باشد حتما قاطعانه در مقابلش تهدید می کنیم اگر عمل شود تکلیف روشنتر است حتما عمل روشنتری انجام خواهد شد.

مراکز نظامی هر کشوری حتما جزو اسرار آن کشور است 

وزیردفاع درخصوص مطرح شدن ادعای بازدید از مراکز نظامی و موشکی، و اظهارات اخیر نماینده آمریکا در سازمان ملل گفت: اصولا نمی خواهم وارد این موضوع شوم. یک کسی حرف بی پایه ای را در یک جای دنیا بزند لزومی ندارد ما راجع به آن حرف بزنیم ما رابطه ای با آژانس داریم کاری را انجام داده ایم. در موضوع برجام یک ارتباطی بر اساس یک ادعای غلطی در بحث "پی ام دی" و جنبه ادعایی نظامی موضوع مطرح بود کارهای لازم انجام شد تمام شد. الان چنین بحثی مطرح نیست. ما الان راجع به این صحبت کنیم که مراکز نظامی در هر کشوری حتما جزو اسرار ان کشور است و اسرار به جد و با تمام وجود مراقبت می شود حتما در کشور ما که دشمنان بیشتری داریم این جدی تر است در هر صورت اهمیتی ندارد این حرفی که زده می شود و قابل پرداختن نیست.

امیرحاتمی درخصوص تحریمهای آمریکا علیه مقامات نظامی گفت: تحریم برای ما یک کار جدیدی نیست؛ ما صبح پیروزی انقلاب، حوزه دفاع و صنعت دفاعی و نیروهای مسلح با تحریم مواجه بودند با همه کارهایی که در این سالها چه در دفاع مقدس چه بعد از آنکه در مراحل مختلف با تهدید مواجه بودیم همه آن کارها را در شرایط تحریم انجام دادیم اگر امروز ما در یک شرایط بازدارندگی هستیم توانستیم بازدارندگی را محقق کنیم که با وجود این تهدیدات امنیت کشور مستحکم و پایدار است به واقع در حوزه دفاعی تهدید برای ما یک فرصتی بوده که ما بدانیم راهی جز اتکا به خود و تواناییهای خود نداریم و همین راه را باید ادامه دهیم.

امیرحاتمی درخصوص برنامه وزارت دفاع در حوزه فضایی و پرتاب موشکهای علمی و تحقیقاتی گفت: حوزه فضایی یک حوزه مهم است اگر شما می خواهید اهمیتش را بیشتر متوجه شوید، در دنیا کشورهای محدودی اجازه پیدا کرده اند در این حیطه و حریم کار علمی و تحقیقاتی موفق انجام دهند برای ما هم یک پیشران علمی و تحققیاتی محسوب می شود. و در دامنه هایی این کار، کارهای علمی و تحقیقاتی بزرگی اتفاق می افتد. ما امروز وضعیت خوبی داریم هم کشور و صنعت دفاعی وضعیت خوبی داره ما نیازهای واقعی در حوزه های فضایی و ماهواره ها و استفاده از ظرفیتهای فضا داریم که برای آن برنامه داریم، در ادامه برنامه هایی که داشتیم و یک کارهایی هم برای خودمان و کشور انجام می دهیم مثل پایگاه های فضایی و ماهواره برها بنابراین برنامه ای داریم که رشد و تقویت این حوزه هم ادامه پیدا خواهد کرد، هم مورد تأیید و افتخار دانشمندان ایرانی است و دیگر کشورها نسبت به این موضوع در ایران اذعان دارند که کار خوبی در ایران انجام شده است.

فضای کشورما از امن ترین کشورها است

امیرحاتمی در پایان خاطرنشان کرد: مردم از نیروهای مسلح خود راضی هستند و به آنها اعتماد دارند و پاسخ ما به این رضایت و اعتماد این است که بتوانیم انشاء الله مسیر پرافتخار دفاع از کشور را با قدرت به نحوی ادامه دهیم که مردم همچنان در امنیت و آسایش  زندگی کنند و بتوانند سرمایه گذاری کنند و کارهای اقتصادی خودشان را پیش ببرند و دیگران ببینند که فضای خوبی است وفضای واقعی همین است. خیلی ها تلاش می کنند که ادعا کنند فضای کشور پر ریسک است، درحالیکه اینطور نیست و فضای کشور ما بحمد الله از امن ترین کشورها است، و باید این فضا را تقویت کنیم.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 18
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • IR ۱۸:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۱
    13 0
    در کنارش پهباد های غول پیکر هم باید ساخته بشه.اونم بدون بال مثل آر کیو 170 از طرفی به قول پوتین جنگ های اینده جنگ پهباد ها خواهد بود. چرا نشه پهباد برای مقابله با جنگنده ساخت؟؟ میشه اینطوری گفت که شاید نسل ششم جنگنده ها جنگنده های بدون بال و بی سرنشین باشه. حالا که ما هم زیر ساخت خوبی داریم و هم تکنولوژی خاص چرا زودتر سراغ این پروژه ها نریم؟؟؟؟ اینطور که بوش میاد گویا اون موتور توربو فن و توربو جت سنگین دیگه اخراشه.اینطور که من فهمیدم از حرف های سردار
  • IR ۱۸:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۱
    17 4
    پروژهای باور373،تانک ذوالفقار،زیردریایی فاتح،ناو سهند،..و بسیاری اقلام دیگر مانند تفنگ تهاجمی سبک سالهاست منتظر تولید انبوه و تحویل دهی هستن.متاسفانه فقط رونمایی شدن.همین.
    • سامانتا IR ۱۹:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۱
      7 3
      اولویت میانه روها جاهای دیگه هست! بخصوص حفظ رضایت دوستان اروپایی با تحویل بازار کشور به اونها بدون توجه به زمین خودن تولید کننده های داخلی الآن در بحث بودجه نویسی بخش نظامی اولیت پنجم و ششم کشور شده و پایین ترین نسبت سرانه بودجه در بین 15 کشور منطقه حقوق خالی ماهیانه خانواده های نظامی نیروهای مسلح با کلی تاخیر پرداخت میشه چه رصد تولید انبوه ...!
    • IR ۱۹:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۱
      6 1
      باور هنوز تکمیل نشده. اونوقت چجوری سالهایت منتظر تولید هست و ... تانک ذالفقار هم تولید انبوه شده و همین چند وقت پیش خبر رسید که علاوه بر نزاجا، نیروی زمینی سپاه هم ذالفقار رو تحویل گرفته و در حال استفاده هست. زیردریایی فاتج هم در حال گذراندن تستها هست. حالا یه مقدار طول کشیده. ولی هنز رونمایی نشده. به نظر میرسه بیشتر خواستی یه چیزی بگی تا اینکه با تفکر درست حرف درست بزنی.
    • IR ۲۰:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۱
      3 4
      تانک ذوالفقار جای خود را به تانک‌ کرار داد که تولید انبوه شد باور هم که هنوز کار هاش تموم نشده ناو سهند اولین تجربه ما در کاهش مقطع راداری هست و نمیشه تولید انبوهش کرد در حالی که هنوز نمونه اولیه تکمیل و تست نشده تفنگ تهاجمی هم که کلاش جدید از روسیه خریداری و خط تولیدش راه اندازی شد همچنین خط تولید سلاح مصاف با حضور وزیر دفاع افتتاح شد زیر دریایی فاتح هم داستانش مثل ناوشکن سهند هست
    • IR ۲۲:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۱
      1 4
      مهم علمش هست که تولید شده تولید انبوه کاری نداره زیر دریایی و ناو که تولید انبوه شده
    • IR ۲۳:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۱
      2 4
      تانک فلاق و زیردریایی فوق پیشرفته سابحات یادت رفت.
    • ۲۳:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۱
      0 8
      مجید جان اونا ماکتن و مصرف رسانه ای دارن...تولید انبوه بشن که چی بشه؟
    • امیر IR ۱۰:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۲
      6 1
      جناب 23:07 واقعاً فرد سطحی نگری هستی و اطلاعات نظامیت هم زیر صفره، فکر می کنی از روی ظاهر سلاح باید در مورد آن قضاوت کرد؟!!!! تانک فلاق یک نمونه مشابه آمریکایی هم داره و ماموریت مشخصی هم داره و به خاطر ماموریت خاص که داره، به این شکل طراحی شده ( اینو بفهم)، ایران تانک کرار را هم ساخته، اونو چی میگی جناب؟!!!! قطعاً تانک کرار باعث سوزش امثال شماست، زیردریایی سابحات هم ماموریت شناسایی داره که با توجه به همین ماموریت طراحی شده و در انجام آن هم موفق بوده( نکنه انتظار داری زیردریایی شناسایی از نوع فوق سنگین باشه؟!!!!!)، ایران زیردریایی غدیر را هم ساخته و به تولید هم رسانده که موفقیت آن در انجام ماموریت های محوله بارها به اثبات رسیده، اونو چی می گی؟!!!! زیردریایی فاتح هم به کوری چشم امثال شما در مرحله رونمایی است، زیردریایی بعثت هم در حال ساخته، امثال شما چون خودتون هیچ عرضه ای ندارید و به درد هیچ کاری هم نمی خورید، کارهای دیگران را مورد تمسخر قرار می دهید تا عقده های حقارت و خود کوچک بینی خودتونو را ارضاء کنید، خدا شفاتون بده.
  • دکتر IR ۱۸:۵۵ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۱
    3 6
    جنگنده سنگین مثل یک کامپیوتر بدون ویندوز و اینترنت هست شما برو حتی F-35 بخر بدون اون شبکه مادر فضا پایه ابری این جنگنده در برابر رقیب امریکایش که اصلا به این شبکه که به نوعی شبه همان اینترنت هست وصله شکستش قطعیه!..ببینید تا قبل از دهه اخیر توجهات روی اویونیک و رادار و مجموعه حسگرها و سنسورهای "داخلی" جنگنده خیلی بود ولی همانطوری که در بخش غیر نظامی دنیا به شدت با افزایش انقلابی توان پردازشی و بخصوص توسعه مخابرات و نظارت فضایی ماهواره های نظامی و غیر نظامی و شبکه سازی ابری و اصولا انقلاب بحث شبکه به سمت وابسته گی تمام وسایل به نت و اینترنت پیش رفت این اتفاق در بخش نظامی بخصوص تجهیزات هواپایه هم در حال افتادنه عملا یک کامپیوتر حتی بدون هارد یا پردازنده قوی فقط به لطف شبکه مادر می تونه کار صد ابرکامپیوتر دو دهه پیش خودش رو بکنه..امروز بحث شبکه مثل رایانش ابری مخابرات فضایی و واقعیت مجازی و تبدیل شدن اویونیک و رادار به فقط یه کنسول میانی و حتی یک گیم پد دست خلبان در بخش نظامی هم در جریانه الان در برخی مناطق دنیا به صورت پایلوت دیگه چیزی به نام خرید فیزیکی کنسول گیم ودیسک نداریم و افراد از طریق همان تلویزیون خانگی هوشمند مجهز به سیستم عامل ابری مجهز به انواع دانگل های داخلی وای فای چهار جی دی وی بی تی و اس و.. با فقط یک گیم پد بی سیم در دست اقدام به انجام خرید و انجام گیم با کنسول مجازی اجاره ای خودشون در داخل خود شبکه گیم فلان کمپانی می کنن.....اصولا دنیای مجازی و نت بخصوص بخش گیم در عرض ده سال گذشته هم از نظر بار پردازشی و هم توسعه تکنولوژی های واقعیت مجازی رانش ابری شبکه سازی و... پیشرفت های اون به دلیل حجم پولی که جابجا میشه حتی از بخش نظامی جلو زده...ما اگر می خواهیم در بخش هوایی به صورت جدی سرمایه گزاری بکنیم باید روی بخش ایجاد شبکه مادر که لازمه اون داشتن زیر ساخت های پردازش بالای شبکه ای برای ایجاد بستر پردازش سیستم عامل ابری و بخصوص توان فضایی مثل حداقل یک منظومه از ماهواره های هیبریدی نظارتی-مخابراتی برای پوشش کل خاورمیانه هست و نیز بحث امنیت اون که قطعا با خرید از خارج کلآ به باد میره و ضربه می خوریم حتی از کشورهای دوست مثل قضیه استاکس نت به مراتب بیش از الان متمرکز بشیم و بیشتر سرمایه گزاری کنیم
  • IR ۱۹:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۱
    8 0
    دوستان دقت کنید. گفته شده میخوایم به سمت جنگنده سنگین حرکت کنیم. در دنیای غرب هم تولید جنگنده سنگین با اونهمه زیر ساخت و تجربه لااقل ی دهه زمان میبره. از فردا هر روز نیاین بگین پس چی شد؟ پس فیلم پروازش کو؟ اگه یلم پرواز و شلیک انهدام هدف رو نبینم باورم نمیشه و ... دست کم 5 سال دیگه باید دنبال پروازش باشیم. اونم اگه همه چیز عالی پیش بره.
  • مغز متفکر IR ۲۰:۲۷ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۱
    7 1
    پدافند هوایی باید به موشک های ماهواره کوب مجهز بشه .
    • IR ۰۳:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۳
      0 1
      شما یک ماهواره رو بزنی هزاران مدار ماهواره های دیگر کشورها مثل روسیه چین اروپا و..رو هم نابود کردی به خاطر تغییر مدار اون ماهواره و ایجاد کلی زباله فضایی در دیگر مدارها حالا اینکه تحریم های بسیار سختی در شورای امنیت داره به کنار!!
  • IR ۲۰:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۱
    4 0
    کاش ایران یک سازمان نظامی قدرتمند برای تحقیق و توسعه و ساخت انواع هواگردها با شرکت سرمایه گذاران خصوصی داخلی مطمئن و شرکت های دانش بنیان تاسیس کند تا کارها با روالی خوب و بدون دغدغه ی بودجه و سرمایه پیش برود. برای پیشرفت در صنایع نظامی این کار باید انجام شود و به دیگر حوضه ها همچون زمینی و دریایی و موشکی گسترش یابد.
  • IR ۲۲:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۱
    1 10
    حتما!!دیگه این مشکل مثه موشکی نیس ک سردار مملکت بلند شه بره یه روستا با زیپ لاین موشک بزنن فوگاز بترکه!!:))))) هر فرازی را فرودیست...وای به حال شماها ک کلا تو سرازیری هستین!
  • IR ۰۰:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۲
    5 0
    با همکاری شرکت های خصوصی و دانش بنیان و صد البته دانشگاه ها باید به سمت فناوری استیلز و ساخت موتور های سنگین برویم
  • IR ۲۰:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۲
    1 0
    یادمه در رژه ی سال 1389 یک ماکتی را در کنار ماکت پهباد سفره ماهی رونمایی کردند این ماکت بیشتر شبیه ماکت یک جنگنده بود تا پهباد. البته طراحی فوق العاده ای داشت و ظاهرش شبیه جنگنده های فوق پیشرفته بود. از اسرار نظامی ادم های عادی مثل ما هرگز اگاه نخواهد شد شاید طرح جنگنده سنگین از سالها قبل مد نظر بوده و الان این خبر رو از یک مقام عالی نظامی میشنویم.
  • IR ۲۰:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۶/۱۲
    1 0
    ان شااله

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس